E elektronikci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,387 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 11 Kas 2023 #1 Pandispanya Tarifi İçin Malzemeler 6 adet yumurta 1 su bardağı+1 yemek kaşığı şeker 2 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Pandispanya Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurtaların sarısını ve beyazını ayırmadan iyice köpürene kadar çırpalım yaklaşık 10 dakika. (yumurtalar oda ısısında olmalı). Ardından çırpıcıyı bırakıp unu yavaş yavaş ekleyerek ilave edelim, sürekli aynı yönde yumurtları söndürmeden karıştıralım. Zeminine yağlı kağıt serilmiş 24 cm kelepçeli kalıba kek harcını dökelim. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kapağını hiç açmadan pişirelim sürekli açarsak kabaran kekimiz söner. 30 dakika sonunda açıp bakabilirsiniz ben 40 dakika yazdım ama kalıba ve fırına göre süre değişir. Pandispanya Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Pandispanya Tarifi İçin Malzemeler 6 adet yumurta 1 su bardağı+1 yemek kaşığı şeker 2 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Pandispanya Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurtaların sarısını ve beyazını ayırmadan iyice köpürene kadar çırpalım yaklaşık 10 dakika. (yumurtalar oda ısısında olmalı). Ardından çırpıcıyı bırakıp unu yavaş yavaş ekleyerek ilave edelim, sürekli aynı yönde yumurtları söndürmeden karıştıralım. Zeminine yağlı kağıt serilmiş 24 cm kelepçeli kalıba kek harcını dökelim. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kapağını hiç açmadan pişirelim sürekli açarsak kabaran kekimiz söner. 30 dakika sonunda açıp bakabilirsiniz ben 40 dakika yazdım ama kalıba ve fırına göre süre değişir. Pandispanya Tarifi Fotoğraflı Yapılışı