D dadaş Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,364 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Ara 2023 #1 Patates Mücveri Tanımı İçin Malzemeler 3 tane orta uzunluk patates 1 tane orta uzunluk kuru soğan (isteyen yeşil soğan da tercih edebilir) 3 buçuk yemek kaşığı un 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı zeytinyağı Göz kararı tuz ve atmak istediğiniz baharatlar (ben pulbiber, kekik, nane ve karabiber tercih ediyorum genelde) Kızartmak için; Zeytin yağı Patates Mücveri Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Patatesleri rendeleyip bir kaba alıyoruz. Soğanları da ister rendeleyip ister rondodan geçirip sonrasında öbür materyalleri de ekleyip karıştırıyoruz. Yağını kızdırdığımız tavaya birer yemek kaşığı kadar paylaştırıp denetimli formda kızartıyoruz. Bu formda baya patates mücveri çıkıyor az yapmak isterseniz tariftekilerin yarısı kadarını kullanmanız kâfi. Afiyet olsun. takipte kalın, hoşçakalın. Patates Mücveri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Patates Mücveri Tanımı İçin Malzemeler 3 tane orta uzunluk patates 1 tane orta uzunluk kuru soğan (isteyen yeşil soğan da tercih edebilir) 3 buçuk yemek kaşığı un 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı zeytinyağı Göz kararı tuz ve atmak istediğiniz baharatlar (ben pulbiber, kekik, nane ve karabiber tercih ediyorum genelde) Kızartmak için; Zeytin yağı Patates Mücveri Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Patatesleri rendeleyip bir kaba alıyoruz. Soğanları da ister rendeleyip ister rondodan geçirip sonrasında öbür materyalleri de ekleyip karıştırıyoruz. Yağını kızdırdığımız tavaya birer yemek kaşığı kadar paylaştırıp denetimli formda kızartıyoruz. Bu formda baya patates mücveri çıkıyor az yapmak isterseniz tariftekilerin yarısı kadarını kullanmanız kâfi. Afiyet olsun. takipte kalın, hoşçakalın. Patates Mücveri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı