Son Konu

Pesimist nickler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Pesimist nickler pesimist nickler pesimist msn nickleri pessimist nickler nickleri Kanayan yaralarına kan dursun die başka bedenler basarsan mikrop kaparsın!! enjekte eddim tüm hayallerimi karanlıaaa!!! aydınlıın hapsolduu karanlıında ösgür bırakıldıı yerde son çırpınışları ruhumun Sizøfrenik Ruhum intihara meyiLLiõLmek iStiyør øLemiyøRum Ciqlik iStiyør kuLaklarimya atmaLi Içten yada attirmaLi derinLerden!? Ruh ’um kârânLîk'Lârâ ßêdênîm sana âît korku ve aCıNın biRLeşimiYim Ben Gözyaşı Dökmek FeLseFeM öLdüRMeK eĞLenCeM tahta tekerleklerle karoser taşıorlar cesetlerin bazıları yaşıorlar cesetler bi daa ölmckler cesetler gerie dönmicekler! Hayallerim var hakiki olmayan umutlarım var bir türlü hayallerime ulaşamayan bir sevdiğim var uzak bile görülmeyen bir derdim var çaresi vefat olan ''Hep İçiNe ataN hç bişei kafasıNa taKmıyo Gibi görüNen Mutluluk roLü oyNayaN kız artK roLüNü İyi oynayaMıyoR'' daha da sessizleşiyorum her geçen günde daha da hissizleşiyorum her hissizleştiğimi fark ettiğimde vefat yeniden benzer yerde benzer saatte çıktı karşıma ama bisey eksikti ve ben hala gülmekteydim çünkü sen çoktan ölmüştün Yine DertTasaKeder Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudur YaLnız Yaqmur Yagdığında Séwiyorum ßu Şehrin InsanLarını Herkésin Yüzü Gözü IsLaq ßaşLarı Egik ßenim H£p oLdugum GiBi Tutamadıgım éLLér éLLérin oLdu Annékücükkén ßi yérim acıınca öpimmdé gcsin dérdin ya KaLBim acıo anné hadi öpté gcsinn Yürüdüğümüz yoLLardan geçtim ayrım; yaLnızLık Acilen tek başıma odamdaym soğuk we karanLık! ßitmez dediğim her $ey bitti gitmez dediğim herkesin gittiği gibi vefat etmek için sebebim Yoq Fakat yasamaq İçİNdE SINIRDAYIM ßeni hayaLLerimin ßittiqi yere aSın! hayat bir defa daha ağıtlar yakıyor günahlarımaaynaların tutarsız titreşimlerinde görüyorum ruhunuTutunmaya çalıştıkça nefeslerime ellerin itiyor beni yeniden kendi içime ve sözlerinle baş başa kalıyorum göglerin inleyen efendisiçağıldayan ruhunla varlığıma lanetini üfle birkez dahaüfle ama asırlardır kendi karanlığında çürümeye mahkum edilen bu ucube tenimin her bir hücresi son kez kavrulsun ve acılı kıvranışlarım anlam bulsun Yalnızım yapayalnız hayat yolunda belki arkamdan gelenler var ama bakmazlar bana beni güldürün lakin ağlarım ben bedenim alışmış ne de olsa Karanlık bir ışıkla korku verir gerçekten çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında Yalnızlığımı örttüğüm yalnız bedenler de terk etti beni Tédavisi Muhtemel OLmayan $izoFrén ß1r A$kty ßénimkisy Hanqi Doktora Gittiysém AyrıLık Yazdı Récétémé Vé EkLédi Hérqün DüzénLi OLarak ÖLünécék! Vé AqLamak AnadiLidir Bütün DiLLérdé AyrıLıqın! GéLmédiqin ÖnémLy DéiL GéLsén ÖnémLy OLcakty! αşкмι ∂є∂ιη кαяşιℓιкѕιz σ кιşιηιη уαηℓιzℓιğι∂ιя уαηℓιzℓιğιη∂α уαşαттιğι ∂üşüη¢єℓєяι gιzℓι αяzυℓαяι∂ιя вєη¢є… a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR qözLeriniN renqİ ne oLursA oLsun qözya$LarınıN renqi hep aynıdırR 0Lmden Korkum Yokta Kefen Tarzım DeıL $iz ßoqtan Fani dünYanızda süRtüq gßi y$RkEn bn $on$uzluqmda öLyoRm ŋє άşк √άя ŋє мµτℓµℓµкℓάя Đõят е√άя Чάℓŋιجℓιк √άя senn aşqınLA doğMadım beLqi lakin aşqınLa öLüceM çnKy sen hayadıMA qiren teq ve son kişisn BeLky seny inandıramayabiLirim fakat açda kaLbime baq bi ölür gibi yapınca acım diner mi?? sencee PrensipLerim Yoktur Lakin Seviyesiz diiL'im Kinci DeqiLim Fakat Unutmam şefkaT qösterirm Ama şımarTmam! KendimLe CeLişeßiLirim Ama Kafama Takmam! Ciddiye aLırım Ama kapıLmam daLqa qe¢erim Ama Kırmam! Huzur veririm ama Söz vermem! Sahip oLurum ama aiT oLmam adAmnA qörE muameLe yaparm kmnE iyiİ kmnE kötÜü oynarM karakTerm haKkndA yorm yapmYa kaLqmaYn kmsEye qeRçeq benİ tanTmadm! sen kaLbimi terk ederken ben kaLbimin kırıkLarını topLuyordumsırF ayakLarına batmasın die kendi kendime konuştum ara sıra evimde ayrıca kızdım ayrıca güldüm halime sonradan dedim fakat laf ver kendine denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Dü$lEriM ßa$ka gErçEklEr ßa$kA Ama UmRuMdA deiLLL İki sözümden biri vefat oLmuşqen;hayata tutunmamı nasıL beqLersiniz ancak benden? sheytanlık bnm yaşam tarzım ßeN HaYaTı CeVrIm Dı$ı Ya$ıoRuM Hayat ßeNi £nGeLlese NoLuR karanlık nefret vericidirFakat korkuttuğu için değilolanları sakince ve kimsesiz düşünme olanağı sunduğu için Bazen susmak gerekiyormuşbazen bomboş görmek gerekiyormuş hayatın yalanlarına Anlamaya amaçlamak saçık!Anlamadan yaşamak gerekiyormuşLakin ara sıra! Hatırından Çıkmak gerekiyormuş unutulma pahasına Zaman değilmiş gideni getiren Gerçekten zamanmış var olanı gtüren! özlediim SeyLEr ruhumu KanaTıyor Tam iyileŞior derken ßir Hatıra Daha sapLıor! Ruhum cok Yaralı Cok Kan akıor ruhumdan Dursun artıq btsin artıq qecsin ßu yaralar Yoruldm bere alMaktan Bundan Böyle kapıyı çalan ben değilim anne ruhuma başkası girdi dünyanın son günü gibiydi yarı tüm dokunduklarım eriyip gitti… Bundan Böyle o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti… Káç ölüm wáЯ$á qözéé áLdm háyáTımıİ çöPé áTtm Tüm RüyáLaЯ Káßu$ Y!né KoЯkuy0ruMmM! rüsgar alıp gotürür bni ebedi karalına canım yanar çığlıqlarla ama hiç acı yoq !üsmes beni ağlamaq bedenim alışılmış sonuçda Yokluğun ismi bile henüz konmamış bir çocuğun katilidir şu anda DüNya ßiR fiLm açıLıR peRdeN mutLu s0Nda y0k kaçaR daima seNdenNefRet edeRsin seyiRciLeRdensahNesi reel tek 0yun öLümdüR yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor…!!! ßeni ßu oyunLarLa yıkamazsIn ya ßiRaz daha çaLı$ yada acI çeKmeye aLı$ ! ßaNa haVa atıJam dİee kendİnİ kasma damaRındaqİİ kanIn biLe baNa hasDaa içimdeki karanlığı patlatacağımve beynimin ölümcül yaşlarıyla ağlaya ağlaya yepyeni bir insan pırıl pırıl bir can bitecek toprağa °• °• KimSeyi AraMıyOrum ArtıKOLanlar ztN yanImdA S*TİR Olup GidenLer KiMİn UMRUndaa?? •° •° Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør CanimHêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim… kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên? Bütün Her$eY GsL OLuYo DerqeNnNYoK Yaa Ya$aMaK isTemioRum BeNnN!!!! Her haLinLe Her haLimdin Gözümden Dü$tün Zaten HİÇ ßnm oLmadın Hatta Ödünçtün!! en iyisi içimden ona kdr saymak ve sni olduum yerde hatırından çıkmak bana hava atıcan die kndini kasma damarlarındaki kan bile hasta madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; o zmn ölemek için yaşamak lüzum maskeLerinizi ku$anıß yaLanLarınızı çoaLtınheßiniz mesarısınız kenDiniziNn *karaLıyıß atıığın resmdeqi öLdürdüqün çocuq şimdiy ߀ßeqLeriyLe oynuoR *ßurda ümitLer keLeßeqLer Kadar ya$ar *kırılan hayeLLerim mi ßattı eLine BEN İÇİNDE FOSİLLEŞMİŞ DÜŞLER TAŞIYAN IŞIK GEÇİRMEZ YALITKAN BİR RUH HASTASIYIM HEMEN SENDE BİR HATA YAP VE SAKIN BENİ İYİLEŞTİRMEYE ÇALIŞMA!!! €L!m€L€r!n y€Tm€d!ğ! kAdArıMn€ kadar AnLaTıR$am AnLaTaYıMAnLaDığIn kAdArImM! kir qöstérméyén rénkLériniz sizin oLsun ! ’karanLıqın’ bütün icindé ßir ßa$ımayım qécici asma ßéni Daimi öLdür ßoynumun izi kaLsın yüréqinin ipindé aCımıcakSın aCıncak haLé duSérSin aqLamıcakSın aqLanacak haLé duSérSin Sonunu sén yazCakSın yahut yazıLcak haLé duSérSin $ıRınqayLa céqip aLsınLaR sénitüm vücudumdan RuhumdankıRıntı ßiLé kaLmasın ßéynimdé qi ßén yiné ßén oLayım KayßédéßiLécéqim Hic ßi$éy Yokkén Kéndimi Kayßéttim Né masaLım Né Dé ßir shiir KéLiméLéré anlam YükLéméktén Vasqéchtim AnLatasım Değil AnLayasım Yok séndé ßéndé Artık ÖyLésiné ßirisin ishté HisLerimdeN belirlenmiş değiLimbeLki pLatonik! fazla sakindi Bu çocuK acilen Bir ALkoLick Patakla ruhumun kederli çocuklarını Al elinden şekerli elmalarını  

Üst Alt