K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Ocak 2022 #1 Pesto Tarifi İçin Malzemeler 1 demet taze fesleğen ( 50 gr ) 1 çay bardağı zeytinyağ 2 diş sarımsak 50 gram çam fıstığı 2 dilim beyaz peynir veya 3 yemek kaşığı parmesan peyniri 1 çay kaşığı tuz ve karabiber Pesto Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yapılışı çok kolay. Sadece bir blenderde ihtiyacınız var. Fesleğen, sarımsak, tuz, karabiber, peynir, zeytinyağ ve kızartılmış cam fıstıklarını eziyoruz. ( cam fıstıkları dikkatli kızartın. Yüksek ateşde yaklaşık 2-3dakka ) bu pestoyu ister meze olarak ekmeğin üstüne, sos olarak et veya makaranya kullanabilirsiniz yada bir dip olarak ben hertürlü çok seviyorum sizde deneyin. Pesto Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Pesto Tarifi İçin Malzemeler 1 demet taze fesleğen ( 50 gr ) 1 çay bardağı zeytinyağ 2 diş sarımsak 50 gram çam fıstığı 2 dilim beyaz peynir veya 3 yemek kaşığı parmesan peyniri 1 çay kaşığı tuz ve karabiber Pesto Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yapılışı çok kolay. Sadece bir blenderde ihtiyacınız var. Fesleğen, sarımsak, tuz, karabiber, peynir, zeytinyağ ve kızartılmış cam fıstıklarını eziyoruz. ( cam fıstıkları dikkatli kızartın. Yüksek ateşde yaklaşık 2-3dakka ) bu pestoyu ister meze olarak ekmeğin üstüne, sos olarak et veya makaranya kullanabilirsiniz yada bir dip olarak ben hertürlü çok seviyorum sizde deneyin. Pesto Tarifi Fotoğraflı Yapılışı