G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 24 Ocak 2024 #1 Pide Üstü Soslu Et Tanımı İçin Malzemeler 300 gram kuşbaşı et 1 adet soğan 1 yemek kaşık biber salçası 2 yemek kaşık salça 2 büyük patates 1,5 ince pide 2 yemek kaşığı tereyağ Pide Üstü Soslu Et Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak kuşbaşı etimi pişiriyorum. Piştikten sonra soğanları ve biberleri ekliyorum. Soğanlar ve biberler öldükten sonra üzerini salçayı ekliyorum. Biraz kavurduktan sonra üzerine bir çay bardağı sıcak su ekliyorum ve piştikten sonra altını kapatıp bırakıyorum. Patatesleri soyduktan sonra ince ince doğruyorum ve kızartıyorum. Pideleri mi küçük küçük doğruyorum. Tereyağını ısıtıyorum. Küçük küçük doğranan pidelerin üzerine tereyağını döküyorum. Üzerine patatesleri ekliyorum ve en son olarak soslu etimi döküyorum. Afiyet olsun. Pide Üstü Soslu Et Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Pide Üstü Soslu Et Tanımı İçin Malzemeler 300 gram kuşbaşı et 1 adet soğan 1 yemek kaşık biber salçası 2 yemek kaşık salça 2 büyük patates 1,5 ince pide 2 yemek kaşığı tereyağ Pide Üstü Soslu Et Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak kuşbaşı etimi pişiriyorum. Piştikten sonra soğanları ve biberleri ekliyorum. Soğanlar ve biberler öldükten sonra üzerini salçayı ekliyorum. Biraz kavurduktan sonra üzerine bir çay bardağı sıcak su ekliyorum ve piştikten sonra altını kapatıp bırakıyorum. Patatesleri soyduktan sonra ince ince doğruyorum ve kızartıyorum. Pideleri mi küçük küçük doğruyorum. Tereyağını ısıtıyorum. Küçük küçük doğranan pidelerin üzerine tereyağını döküyorum. Üzerine patatesleri ekliyorum ve en son olarak soslu etimi döküyorum. Afiyet olsun. Pide Üstü Soslu Et Tanımı Fotoğraflı Yapılışı