T teknoloji Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,992 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 3 Ara 2023 #1 Pratik Aşure Tanımı İçin Malzemeler 1 çorba kasesi aşurelik buğday 1 su bardağı haşlanmış nohut 1 su bardağı haşlanmış fasulye 1 kase incir ve kuru kayısı 1.5 su bardağı kuru üzüm 2 su bardağı şeker Yarım su bardağı süt 1 portakal kabuğu rendesi 1 çay tabağı ikiye ayrılmış fındık Yarım paket vanilin Pratik Aşure Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Aşurelik buğdayı geceden ısladım. Sabah tencereye aldım kaynattım ,üzerine su ekleyerek kaynatma sürecine devam ettim. Buğday açılınca üzerine evvelce haşladığım fasulye ve nohutu ekledim bir taşım kaynattım. Önceden sıcak suda ıslattığım kuru meyveleri süzdüm ,şekerle vanilin ek ettim karıştırdım. Kaynayana kadar orta ara karıştırdım altını kapattım servis ettim yapacaklara afiyet olsun. Benim eşim ceviz,badem ve fındığı aşure de sevmiyor o yüzden 1 çay tabağı yaş fındık kattım yalnızca isteyen ceviz ,badem,fıstık vs koyabilir. Pratik Aşure Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Pratik Aşure Tanımı İçin Malzemeler 1 çorba kasesi aşurelik buğday 1 su bardağı haşlanmış nohut 1 su bardağı haşlanmış fasulye 1 kase incir ve kuru kayısı 1.5 su bardağı kuru üzüm 2 su bardağı şeker Yarım su bardağı süt 1 portakal kabuğu rendesi 1 çay tabağı ikiye ayrılmış fındık Yarım paket vanilin Pratik Aşure Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Aşurelik buğdayı geceden ısladım. Sabah tencereye aldım kaynattım ,üzerine su ekleyerek kaynatma sürecine devam ettim. Buğday açılınca üzerine evvelce haşladığım fasulye ve nohutu ekledim bir taşım kaynattım. Önceden sıcak suda ıslattığım kuru meyveleri süzdüm ,şekerle vanilin ek ettim karıştırdım. Kaynayana kadar orta ara karıştırdım altını kapattım servis ettim yapacaklara afiyet olsun. Benim eşim ceviz,badem ve fındığı aşure de sevmiyor o yüzden 1 çay tabağı yaş fındık kattım yalnızca isteyen ceviz ,badem,fıstık vs koyabilir. Pratik Aşure Tanımı Fotoğraflı Yapılışı