iltasyazilim
Yeni Üye
Pratik Puf Puf Buzluk Böreği Tarifi İçin Malzemeler
*8 adet yufka
*1 paket margarin
*1 su bardağı zeytin yağı (Sıvı yağda olabilir )
*Yarım su bardağı su
İç harcı
*İstediginizi hazırlayabilirsiniz
Pratik Puf Puf Buzluk Böreği Tarifi Yapılışı Hanımlar ani misafirlerinize yapabileceğiniz harika bir tarif veriyorum çokta pratik vazgeçemeyeceksiniz garanti ediyorum?
1
*İlk olarak margarin ve zeytin yağını bir tavaya alıp eritiyoruz eriyince üzerine suyu ekliyoruz
*Bir yufkayı serip üzerine bolca yağlı karışımdan sürüyoruz
*Elinizi korkak alıştırmayın bu börek te bu fazla olacak ama dikkat edin yufkayı sararken zorluk çektirecek kadar olmasın
*Sonra diğer yufkayı da üzerine serip yufkamızı 8 parçaya böliyoruz
*İstedigimiz iç harcı koyup sarıyoruz
*Misafirlerinize buzluktan çıkarıp açılmasısı beklemeden yumurta sarısı sürüp fırına verin puf puf kabarık çıtır harika börekleriniz hazır
Afiyet olsun
*8 adet yufka
*1 paket margarin
*1 su bardağı zeytin yağı (Sıvı yağda olabilir )
*Yarım su bardağı su
İç harcı
*İstediginizi hazırlayabilirsiniz
Pratik Puf Puf Buzluk Böreği Tarifi Yapılışı Hanımlar ani misafirlerinize yapabileceğiniz harika bir tarif veriyorum çokta pratik vazgeçemeyeceksiniz garanti ediyorum?
1
*İlk olarak margarin ve zeytin yağını bir tavaya alıp eritiyoruz eriyince üzerine suyu ekliyoruz
*Bir yufkayı serip üzerine bolca yağlı karışımdan sürüyoruz
*Elinizi korkak alıştırmayın bu börek te bu fazla olacak ama dikkat edin yufkayı sararken zorluk çektirecek kadar olmasın
*Sonra diğer yufkayı da üzerine serip yufkamızı 8 parçaya böliyoruz
*İstedigimiz iç harcı koyup sarıyoruz
*Misafirlerinize buzluktan çıkarıp açılmasısı beklemeden yumurta sarısı sürüp fırına verin puf puf kabarık çıtır harika börekleriniz hazır
Afiyet olsun