Son Konu

Racon Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 Racon Sozler
Delikanlı Sozler 2019

İstersem bir adamı beyde yaparım, paşada ve istersem bir adama dunyayı zindanda ederim Biz nabza gore şerbet verenlerdeniz Laf kulağıma gelirse, laf getirenin kulağını keser, lafı cıkartana yediririm

Her agladiginda gozlerinden akan her damlanin kalbimi vuran kursun oldugunu dusun,aglarken cok aglamada o kursunlar beni oldurmesin

Biz sevgiliye cicek verenlerden değil, arkadaşa can verenlerdeniz biz feleğin cemberinden gecmiş alemci gencleriz

Delikanlılık ne racon kesmek ne adam oldurmek nede harac kesmektir delikanlılık akşam olunca evine ekmek goturmektir

Eğer birgun bu aciz vucudum musalla taşına konunca sucu neydi diye sorarlarsa sen soyle meyhaneci tek sucu sevmekti de

KaLdırımLarı uzerimize Yorgan Gibi Cektik Bize bir adım geLene biz On adım GittikOksijenimiz Sigara
Mineralimiz yavan ekmek Kolaymı Bu dunyada Serseri Damgası yemek Kolaymı be GuzeLim seviLmeden sevmek!ı

Rabbim sen beni dostlarımdan koru ben duşmanlarımın icabına bakarım

Acılara Dayanır Bu Yurek Ama, Senin Gibi Nankorlere Asla! Gozlerimin Gorduğu Yerden Sildim Seni Bitirdin icimdeki Delikanlı Sevgiyi, Mutluluklar Sana yaşadığın Nağmert hayatında

Gecelerin Soğuk Ruzgarı bile kalbimdeki Aşkını Sondurmeye Yetmez Gulum, Sensin Benim yaşanmamış omrum

Biz Aşkımızı Kagıtlara Değil Kalbimize yazarız, Biz Sevgimizi Mesajlarda Değil Gozyaşlarımızda Saklarız

Kurşun Yarasıyla Yıkılmayan Bedenim, Dil Yarasıyla Bitti Sevdiğim

Canımdan Can iste Vereyim, Bedenimden parca iste Sol Yanımı Sokup getireyim, Sakın benden yalan Soylememi bekleme ben Delikanlıyım Sevgilim

Karanlık ve sensiz Bomboş koca şehri aşkınla doldurup aydınlatıyorum gul ciceğim

Eger birgun gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cunku kursunu beynimde

Her genc delikanlının bir sevgilisi olabilir ama, Her genc kızın bir delikanlı sevgilisi olamaz!!!

Sen benden ayrılmaya karar verecek kadar kuculduysen Ben senin uğrunda olumu goze alacak kadar buyudum demektir

Kimine gore adamız, kimine gore yalanız Hepiniz rahat olun biz adamına gore muamele yaparız

Derdi Olanın Derdini Dinleriz, Dert Cıkaranın Derdi Oluruz

Dalımızı Kıranın Ağacını Kokunden Sokeriz

Milletin Etiket Olduğu Yerde Fiyatı Biz Koyarız

Aldanma Hayatın Cilvelerine Herşey Bahane Gorunuşum Serseri aMa Gonlum Şahane

Yaşamak İcin Yalvarmadık Olmek İcinde Yalvarmayız

Alıntı

Üst Alt