♥ Ayriliklar kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirirTipki ruzgarin mumu sondurup yangini guclendirdigi gibi
♥ Gul bahcesinde gecsede omrum inan ustune gul koklamam gulum seni koklamak olsada olum ugrunda olmeye deger gulum
♥ Dunyada 2 renk gul olsun biri kirmizi digeri beyaz sen beni unutursan kirmizilar solsun ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun
♥ Kimbilir hangi aksam gunesle beraber bende sonecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu icecegim belki goremeden olecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'
♥ Bir gun bir ruzgar eserse oralaraBenim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla
♥ Dunyan oyle bir kararsin ki seni aydinlatan tek isik gozlerim olsun
♥ Sevmek olmektir bence ben de sevmistim olmeden once
♥ Sari giyer gunes olursun Mavi giyer deniz olursun Siyah giyer matem olursun Kimbilir belki bir gun Beyaz giyer benim olursun
♥ Gozlerin Nehir Kirpiklerin Kopru Olsun Ben Tam Uzerinden Gecerken Ipler Kopsun Dustugum O Yer DUDAKLARIN OLSUN
♥ Yalnizlik gecelerin Umit bekleyenlerin Hayal caresizlerin Yagmur sokaklarin Tebessum dudaklarin Sen ise yalniz benimsin birtanem
♥ Gul bahcesinde gecsede omrum inan ustune gul koklamam gulum seni koklamak olsada olum ugrunda olmeye deger gulum
♥ Eger beni bu sokakta bu semtte bu $ehirde bulamazsan sevgilim bilki ben Gozlerinin daldigi yerdeyim
♥ Guller hep ellerinde acsin ama dikenleri batmasinsevda hep seni bulsun ama seni yaralamasinmutluluk hep yuregine dolsun ama beni unutturmasin
♥ Gun bir gun sevdalanmis geceye gecede yakomoz dusurmus denize ogunden bugune geceyle gunduz ayrilmaz olmus taki gunes tutlup golge dusurene dek sevdalara
♥ Dunyada iki kor tanidim; biri beni gormeyen sen biri de senden ba$kasini gormeyen ben
♥ Eger colde bir cicek olsan; seni kaybetmemek ; icin gozyaslarimla sulardim Eger gozumdeki bir damlayas olsaydin; seni kaybetmemek; icin hic aglamazdim
♥ Gece midir insani huzunlendiren yoksa insan midir huzunlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana dusunduren yoksa ben miyim seni dusunmek icin geceyi bekleyen ?
♥ Olsen bile benden kurtulamazsin Kefen olur bedenini sararimYagmur olur uzerine yagarimCicek olur mezarinda acarim Olsen bile benden kurtulamazsin
♥ Once dustugumde kalkmayi ogrendim sonra aleve dokundugumda aciyi sevmeyi ogrendim sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayida ogrendim herseyi ogrendimde yalniz unutmayi ogrenemedim
♥ Bir Gun Cehennemde Karsilasabiliriz Sen Kalp Hirsizi Oldugun icin Bense Tanriyi Birakip Sana Taptigim icin
♥ Ustune `seviyorum` yazdigim bir kagittan sandal yapiyor dereye birakiyorum ister yuzsun ister batsin ister bir caliya takilsin o kagit sandal hep derenin bir yerinde olucak biliyorum
♥ Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir
♥ Basini gogsume yasladiginda tek bir dusmanim vardir:gecip giden zaman
♥ Seni benim kadar sevenler sana benim kadar hasret kalsin
♥ Sen elimden tutunca deniz basardi icimi Sen elimden tutunca yuregim yesil yosunlara takilip gunlerce dip akintilarinin pesisira gitmk isterdim
♥ Yanagina konan kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde o bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde yonunu ruzgara don yeter Cunku ben o ruzgardayim
♥ Ben seni dun sevmedim cunku dun bitti Ben seni bugun sevmedim cunku bugun bitecek Ben seni yarin sevdim cunku yarinlar hic bitmeyecek