Sagopa Kajmer Çünkü Bir Tek Yol Var Şarkı Sözleri sagopa kajmer Sagopa Kajmer, şarkı sözleri, 2011, şarkıları, sözleri, burada arkadaşlar Sagopa Kajmer'in Transparan Odalar albümünün parçalarından biri olan Çünkü Bir Tek Yol Var' ın sözlerini sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar 1549253401 1549253401 sagopakajmercunkubirtekyolvarsarkisozleri5c57bb1e69aa0sagopakajmercunkubirtekyolvarsarkisozleri5c57bb1e69aa0sagopakajmercunkubirtekyolvarsarkisozleri5c57bb1e69aa0 Verse 1 Düşüncelerden düşüncelere taşınıp duruyorum Düşünüp dururken kalbimi aşındırıyorum Gerçeğin gözlerinin içine bakmak ve bakarken göz kırpmamak şifrem Müzüik içime işlerken şenşakraktır her hücrem Bana tarafından bir çoğunun yaşama sebebi para Aklıktan çıkmış alınların şimdiki hali kapkara Paragraflar beni savunur ve dizelerim dile kazanç Ve bu kısa hayata uzunca 4 lükler yollarım canım Gözyaşlarımla soslanır elmacıklarım Yoksulluk ipine boğazımı asıp tavandan altında sarkarım Dokunmayın yakarım, elimde alev varken ben oldukça sakarım Ben varya o yaygaralarınızı ızgara yaparım Varsa aklınıza takılan; Aç sayfalarımı göz beygir lan! Sago bir ansiklopedidir karıştırılan Benim havam yok güneşli her lahza yağmur tehlikesi Bir kasırga kopar açıklarımda ve dinmez basit öfkesi Ben kendimi buldum; Farklı diyarlarda kamplar kurdum Ne peşime takılan çakal kaldı ne de barbar kurdum Ben en güzel planları kurdum Önüme çıkan leşkolikleri demir tüfekle vurdum Nakarat Kıymetli bir taş yaşam, bir gözüm gündüz gözü öteki gözüm akşam Ne bir pusulam var ne de haritam ama bir tek yol var Biz ne çokfazla bilenler gördük, bildiklerinden tedbirsiz bulduk Bu bilinçsizlerden caydık çünkü bir tek yol var Verse 2 Oynamak istemiyorum, ben rol gerçekleştirmek için doğmadım Kendimi oynadığımda sahtelikle suçlandım Başkasından evvel kendimi ezer ağırlığım Yeter sızlanmaları için zaten benim varlığım Havlunu yere at! Muhammed Aliden aparkatım Topraklarına girip askerlerini çifteler yağız atım Dinamit gibi patlar yanaklarında tokadım Hooooşt köpek! Böğürüp durma Sago rapte ilk adım! Attığım yemleri peşine düşüp takip ederek yol bulanlar, olduğum yere varmak için benden izler arıyor Benden gelen rap etobur çiçekler gibi uzakta dur Bana uzak bak ve güzelliğimle yetin olay budur El sürme bana! Yaklaşırsan bil ancak düşmanın çetin Benim de dişlerim var ısırmak için Bazıları der oysa; Sago rapi bizden öğrendi Oysaki yıllardan beri o çıplakları benim elbiselerim giydirdi Söz ve Müzik Yunus Özyavuz (Sagopa Kajmer)