bilgiliadam
Yeni Üye
Sagopa Kajmer Pesimist Ep 3 beni birakin kendi halime (birakin) cok bitkinim ama direnecegim (birakin) terapi ordularinizi geri cekin artik savasin galibi bendim bayraklarinizi dikemeyeceksiniz hic daim kole olmadim ben rapimle gazi oldum geldim ardima sehitlerimi gomdum kendim suskun dusen aglamazcasina realim neden onca lafla geldin kulagima vari verdin olum beni kirdin iki bacagimdan gittin biz seninle kardes degilmiydik? ayni besikte iki kertmeydik, gun etrafında cakiliyken simdi siradan su bile degiliz, sen serseri katilin ismi ben resmini cizdigim yakup, savasin bütün ortasinda kursun yagmurunda okudum okul birincil batisini ben gordum gunesin gun donumune sen yetistin kaptani benim bu geminin en son ben cikarim panik etmeyin adimi duymayin kac yazan, kalbim tanidigim en icten yazar, sarkim basladi manzaram ayni dinlerken sago yine yapmis diyeceksin ben suanda öyle sikkin ve materyallerimle tikkin odamin icinde stres gebertmekteyim yalnizlik tanrinin lutfu nedense isler karmakarisik isler kalbim sevdigim ozler hani varya bazen ozlu sozler onlari dusunup doymuş gozler beni birakin kendi halime cok bitkinim ve yorgunum terapi ordularinizi geri cekin artik son gunler durgunum x2 vakit ellerimde kum gibi dagilir iken yillar beni dert ceviren okkabaz gibi avaz avaz bagirir yukumlu kapidaki sigarama kibrit, kollara zincirden bileklik parmakliklara sadik yasamak artiklari arsivlemek yeni bastan tantanalara kulak as, not defteri silgiye alaka duyar iken bir diken batar diline yaristirilan sidikken bir kac ufak daha gider elden aslinda yaşam bayat ekmek ik fiil usluplu dusunmek buyrulan iki goze boyun eğmek son eylemmi olmali hitap etmek hadi diyelim tozpembe yasiyorum koz bende bicimi takiliyorum bozukluklarimi cebimde tasiyorum! saygim senin n olsun kaygin benim askim! beni birakin kendi halime cok bitkinim ve yorgunum terapi ordularinizi geri cekin artik son gunler durgunum x2 part 2: super sperm velhasil rapin oglu gecimsiz hakkimda bildikleriniz bicimsiz bilemem niçin yapitlariniz celimsiz densiz basliklara açıklama yersiz hepinizin sago bilgisi beceriksiz vitaminlerimle bugune geldiniz bassline'i kulagina bas bu adam isi rast getirir pas rapin enjektesi damarina copypaste shit, git kapi kapi yardim dilen it, pesimist beat bu benim battlerhyme icin sahiri yunus yasli gezegen bul bit, parmaklarini git eksik kalemine saril agla rap bebegimdir bütün 7 yasinda miz mizlarinizi kalbime zimbaladigi hizla kibir icin tecavuzcu basi isteyin hislerimden *ilin asisi ben deniz hazirladim asi, kap kasigi ac isen doyursun rapin migdeni ele basi, ekonomik poliklanik dondan sik firlarcasina dinamik olmanin anlami cekim eksikligi suphe yok bana hiphop'in hissedarini goster (goster) 23 nisan siirlerinizi kendinize seslenin kargayi besleyin kartala kafa tutsun dissleri rafa kaldirin baris olsun ukala kelaynak kusuna lirik atmak sattigin dostuna ozrun olum olsun tutulamayanlar yemin olsun (yemin et) aklimin odalari kinle dolsun sago olsun sagoya sagolanan beyinler defolsun art niyet bana bu yeter akitilan onca ter beter eder olumler pederle paylas nedeni bilmedigim soguk savas buzlarinizla haslamakta beyin hucrelerim yavsamakta super sperm mista sago logo hiphop altina imza bitch numay isgala isgal lüzum duymadi hic ben raperken bosalirim pic x2 kolera sırrımın biri benim sanırım bu denli manâlı nedenli gerekli alın yazısı hassasiyeti kokteyl gulusleri sicakli karsivi fotokopi yuzleri sen meshur kucuk hircin rap dinamosu kackin kac kere çınlar sag kulagin giristeki kiristen kirisi kirda kac kacak collection lakin ruh halim edepli ne demeli tasa dikkatli sert kotekle tek sebeble silerim ipi ger kolera sozune gelinsin biriciksin biri soylesin vezir şahi talan etsin krali kiritsin kugu asaleti sarsilsin kilici kirilsin vahseti yazsin lakin bu benim sozume istirak kopru sirat korpe suratlarinda her mevsim cakal ordular cocuk yutar hucre yanar sÖyleyin asayismi berkemal sagopa kajmer gordugum filmin olağan cahillik atesi muhalefetse yarim olsun ceyrek nakabul masarraat bilegi bukemedi buklum boyunlar onunu mu goremedi? sago rapin en kalin ansiklopedisi ac sayfalarimi kari$tir belliki adabini ustura cellat bu yaşam edebini yapma tasi berhayatla ta$$ak olmaz evlat bu mulakat sakatat gibidir (igrenc) ve düşüncesiz takla beygir, yerine gelsin beynin cocuklarinizi muziklerimle besleyin bazen isteksiz olarak hislerim gergin, hicvin tanrisi sago k vitamini sen misin? konu$ma sukut et adam bilemesin 94'un kokmu$ gangaster rapiyle 10 yıl geriye mi ta$iycan lan bizi sahte dumbul, hayat nedir senin icin elindeki bicakla anca ekmek kesersin yalan nefersin mikron yere hizla devrilsin ki$ilik geli$sin, beni dissleyen dilini e$$ek arisi siksin super sperm mista sago logo hiphop altina imza bitch numay isgala isgal lüzum duymadi hic ben raperken bosalirim pic x2 part 3: giri$ skit gozunu kan burunurlerin hayatini mahfetmek icin elimizden geleni yapariz, oyle tiplerin burda değil olup gitmesinden hoşgörü aliyoruz sagopa kajmer ye ya! iki cift sifir dort sagopa k, kuvvetmira yer alti (give me some bass)! istanbul samsun bass line, dope shit, snare kicks ass, one mic versus punch line bass hiphop raw shit bring that noise sagopa can poppop ! drop in! yoo! x2 sordugum suallerin cevaplariyla cuzzam oldum yuzum asildi bak bu rap nasil yazildi bak? sifata itaat et bazen kimin fet, zamana karsi koydum kapa o kitabi, geride kaldi donemi fetret barisa uzat o sopani sen efsuncu aklimin ucunda bir sineklerin ruyalar aleminde bense kalbimin satirlarindaki su cumle multecileriyle bogusur haldeyim (cekil) keske ozgur olsa her sozun kuscasina ucup kulaklarinda buse olsa her soz yanar mumun dolar gozun bir ben degil cogul yakar sozum tek cozum cogul bakis kararir her uzum baka baka bencil baglar kor dugum bir olum takildi dilime bir sabahleyin ve diğer taraftan aksam oku bu siiri iki gozumde on sozum bass line, dope shit, snare kicks ass, one mic versus punch line bass hiphop raw shit bring that noise sagopa can pop! drop in! yoo! x2 sen beyaz bir sayfasin yaşam birincil ba$inda güzel koku kokan ben bir ba$dokundurma yazdim her bir satiri yilmadan (sava$) dul kalemde dalga $eydi gune$ dogar gozum yanar daima yalanci kuklalar ellerimde ta$ bebek pikaplarimda ta$ pilak kalbin ortasinda ta$ yurek ve canimi yolda birakin ben bir ba$ima yalinayakla yurudum mermi yagmurunda, hedefi kimdi tanrinin canima ihtiyaci değil? bir sava$ti mis kokan, beyaz bebek bir bari$ti malkom x bir sava$ti kirli kokan kara melek, defalarca bir firsat kolladim, yanina yanlamasına$ip her zaman fisildadim sava$ma hep sevi$ dala$ma gul ciceklerin diken spermlerin ve soyleyin kimdi kahraman? yarim kalan bir omre koleyiz insanin vedasi insansin bir donumluk insansin ayni gemide batmadan nereye dek dayaniriz? her bir sinavin sonucu var! bass line, dope shit, snare kicks ass, one mic versus punch line bass hiphop raw shit bring that noise sagopa can pop! drop in! yoo! x2 Give me some bass!