bilgiliadam
Yeni Üye
Sagopa Kajmer Sansür Perdesi Sabır taşında sınırı vardır aklı hakla taşmamaktır akmamaktır zerre yaş gözümden kinle kusmamaktırFırsat elde olsa kime ne üstünlük zalimim elinde hançeriyle ecele davetinde susmamaktırHadi bak evlat rapimde eksik olanı söyle içini dök ve sözünü perde ardındaki gizlemeHer sual cevabı doğurur,karanlık ışığı soğurur ve zor zamanda bilki yalnız dost korurKuruntularla dolmuş aklının içinde binbir fikirde olsa fitnelikle adam olunmazİki yanımda iki melek görür yazar ama affı yoktur kimse bilmez kimse duymaz ama kimse kaçamazAnlamaz ama kuytu beyinli ağırbaşlı halde beklemekli ve sürünerek ilerlemek liriklerinde mana ikilemekli tek yemekli öğünlerimde gel konuk ol kulum oysa yaradana affet bana kadar değil ihanet SİTEM DEPRESİF VERSE: Rüzgar es bu kalbe ve sil süpür o izleri elden gelen yalnızca sükunet ve izlemekti zorla gülümsemek avantaj etmez ağla depro sende yaşlar akar,süre susar manâsız ver yolunu gözleme Çığlık atsam kim duyar? kim kulak verir bu adama yarına çıkana değin söyle kim girer hayatıma? gideni silmek olmaz,vardır elbet nedeni,dışarı giden kimse ağlamaz göze almıştır her şeyiYıllar geçsin ayrım etmez beklemekten bıkmaz ömrüm,yollarınsa sonu gelir bil ama yalnız ömrüm(yalnız)Öksüz biçare ve sensiz ellerim soğuk,puslu geçen her günümde gözlerimse hep donukYaşlanan sebeplerim yolunda direne dursun koşsuntek bir saldırı hisset sende sözlerimse dibine vursun kaybetmekse zor kazanç,insan umuda yenilir,fazla konuşmak yanlışımsa bende bugün suskunum GözleRim sansür perdesi Bensiz ruhuma kaç para biçtin? Hadi git durma Görmezden geldim Beni benim önümde yerle bir ettin! SAGO VERSE Ben insanmışım Hakkımı haktan sipariş almışlar, Zihin yetime kelepçe takmaya musallat olmuşlar Yatıya kalmamış,dudakta okunan iyimser dualar Beynime kumanda takmış oynamaktalar,ama çakılmadım Kime ne ama ben kimim? Nereye yürüyorum? Gönlümün bahçesine günde kaç çiçek dikiyorum ? Aynamın cadısına günde kaç kez selamlama veriyorum? Evimin hangi odasında vefat etmek istiyorum? Bende bilmiyorum Ne tuhaftır ancak,biriniz tekrar tekrar şanslı sıfatı aldınız Çoğunuz buraya deneme için atıldınız Yıprandıkça arttı aşkınız,yandınız Yarına salim çıkmak yetmez,yanıldınız Yankılanan milyar ahın hücumda ağır sövgüsü Tünel sonunda görülür ıstırahat köprüsü Ne vakit onla tanışacak bu ömrün paslı törpüsü Ve onca tünel faresinin gürültüsü NAKARAT Gözlerim sansür perdesi Bensiz ruhuna kaç para biçtin? Hadi git,durma ! Görmezden geldim Beni,benim önümde yerle bir ettin