Son Konu

Savaşçı dizisinin Teğmen Çiğdem Ülgen'i Gaye Turgut Evin kimdir? Gaye Turgut Evin stiliyle günlük kombin oluşturmanın yolları

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
savasci_dizisinin_tegmen_cigdem_ulgeni_gaye_turgut_evin_kimdir_gaye_turgut_evin_stiliyle_gunluk_kombin_olusturmanin_yollari_1579259961_313.jpg

Beni Affet ve Savaşçı serilerindeki rolleriyle kısa müddette kendisini sevdiren ve başarılı performanslara imza atan Gaye Turgut Meskenin, oyunculuğundaki başarılı kariyeri kadar stiliyle de büyük beğeni topluyor. Savaşçı serisindeki çekişmeli sahnelerinden arta kalan vakitte, stili ve bakımına ağırlaşan Gaye Turgut Evin'i yakın mercek altına aldık. Ve sizler için günlük hayatınızda oluşturabileceğiniz bir günlük kombin teklifleri listesi oluşturduk.

Gaye Turgut Hanenin ya da bir gayri deyişle Savaşçı'nın kahraman karakteri Teğmen Çiğdem Ülgen. Türk televizyon tarihinin en tanınan birinci bayan er karakterini canlandırarak büyük bir muvaffakiyet elde eden Meskenin, 3 seridir canlandırdığı bu rolden evvel 6 seri boyunca Beni Affet isimli günlük seride, konutlarımızın gözü yaşlı aşık Ankaralı kızı Bahar'ı canlandırmakla meşguldü. Artık ağlamak ve felaketlere maruz kalmak bir alana kadar deyip kariyerinde büyük bir dönüm noktası atlayan Meskenin, Beni Affet'e başlamadan evvel mekteplisi olduğu Beykent Üniversitesi Hoş Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Kısmı'nda, gösterim meydanında çalışmalarını yürütmekteydi. O'nun bu başarılı girişimleri ve rolleri bir kenarda dursun, tıpkı vakitte markaların yüzü olmasına da aracılık eden bir stili olduğu da herkesçe biliniyor. Çekişmeli çekim koşullarından arta kalan hengamda bakımını ihmal etmeyen ve kendisine şık bir üslup oluşturan Hanenin, bu yanıyla Instagram'da da yeterli bir takipçi kitlesine sahip. Pekala Gaye Turgut Meskenin, kendisine nasıl bir günlük kombin oluşturuyor?



GAYE TURGUT EVİN'İN STİLİ

OJgYs_1579261523_0898.jpg

Kış demek, deri ve tayt demek. Deri taytlar ise tıpkı vakitte kış şıklığına çağrısımdır. Üzerine, uzun bir sweatshirt ve altına bir botla istenilen entegrasyonlu birliktelik oluşturulacaktır.

UemOS_1579261806_2237.jpg

Skinny jean bir pantolon ve üzerine parıltılı bir bluz... Gaye Turgut Evin'in stilinde, sade bir şıklık hakim.

aNZU2_1579261884_0665.jpg

Son periyodun trendi şişme montlar, bel hizasında dursun. Saçlar düz kullanılıp bir de bere takılsın. İçte de bisiklet yaka bir kazak, pek rahat ve şık tutacaktır.

Dn13S_1579261971_8629.jpg

Kot ceket kullanmak istiyor ama renklilik de katmak istiyorum derseniz, üzerine farklı renk dizaynların işlendiği bir model çok şık duracaktır. Tıpkı Gaye Turgut Evin'in stilinde olduğu üzere.

F1Zid_1579262641_0336.jpg

Serinin çizmeleri kovboy modeller. Klasik bir jean pantolon, renkli bir gömlek ve içerisine giyeceğiniz beyaz askılı bir bluz ile renkli ve doğal bir şıklık oluşturabilirsiniz.

 
Üst Alt