Son Konu

SEC, Kripto Paralara Öncelik Vereceğini Açıkladı!

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
sec2.jpg

SEC yapmış olduğu açıklama ile bu yıl kripto para ünitelerine öncelik vereceğini açıkladı. Duyuru SEC’in Twitter hesabından yayınlandı.






ABD Menkul Değer ve Borsa Komisyonu’nun inceleme departmanı 2021 yılı için neleri araştıracağını duyurdu. SEC araştırma bahislerini farklı başlıklar altında topladı. Bu başlıklardan birisi de “finansal teknoloji (fintech) ve inovasyon, dijital varlıklar” oldu. SEC burada kripto para ünitelerini dijital varlık olarak sınıflandırdı. Açıklamada şu tabirler kullanıldı:

“Diğer alanların yanı sıra, incelemeler, tescil ettirenlerin beyanlarıyla dengeli bir biçimde çalışıp çalışmadıklarını, firmaların müşteri siparişlerini talimatlarına uygun olarak işleyip işlemediğini ve taşınabilir uygulamalarda yapılan ticaret tekliflerine uygunluğu gözden geçirmeye odaklanacaktır. Dijital varlıklarla ilgilenen piyasa iştirakçilerinin incelemeleri aşağıdakileri değerlendirmeye devam edecektir: yatırımların yatırımcıların faydasına olup olmadığı; portföy idaresi ve ticaret uygulamaları; müşteri fonlarının ve varlıklarının güvenliği; fiyatlandırma ve değerleme; ahenk programlarının ve denetimlerinin aktifliği; ve temsilcilerin dışarıdaki iş faaliyetlerinin kontrolü.”

Detaylar Geliyor…


 
Üst Alt