Son Konu

Sevgililer gununde sevgiliye soylenecek sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgililer gununde sevgiliye soylenecek kısa sozler

Sevgililer gununde sevgiliye soylenecek en guzel sozler buradaSayfamızda sevgilinize soyleyebileceğiniz en guzel kısa sozler bulabilirsiniz

imagessevgililergunundesevgiliyesoyleneceksozler5ad9171960e8c

Sevgililer gununde belki yanında değilim ama dunde, bugunde, yarında yureğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy ben hep ordayım!

Sen dunyaya surgun bir meleksen ve ben seni o kadar cok seveceğim ki bir daha cennetine geri donmek istemeyeceksin… Sevgililer gunun kutlu olsun!

Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, ucurumdan attım sessizliği, haber saldım ruzgarlara fısıldasınlar seni ne cok sevdiğimi ve ozlediğimi

Seni sevdiğim kadar yasasaydım olumsuzluğun adını aşk koyardım…

Sevgililer gunun kutlu olsun biricik aşkım!

Yureğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim… Sevgililer gununu kutluyorum Daha nice yıllara

Guneşin doğduğu da bir gercek battığı da… Kalbimin attığı da bir gercek, gunun bittiği de… Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en buyuk gercek…

Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir Daha nice sevgililer gununde beraber olmayı diliyorum

Guller anlatsın sana olan sevgimi, guller anlatsın yansızlığımı, caresizliğimi Yavaş yavaş eriyen yureğimi guller anlatsın ben anlatamadım

Operim dudaklarından gul kokulu yanaklarından her dem gozlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin… Sevgililer gunun kutlu olsun!

Sana bahceden gul değil guneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum Sevgililer gunun kutlu olsun

Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammul edemeyeceğin kadar cok seviyorum Sana sevgilim! diyebildiğim icin kendimi cok şanslı goruyorum

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin Sevgililer gunun kutlu olsun

Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerceğe, olumden olumsuzluğe goturduğun icin teşekkurler Seni seviyorum Daha nice gunlere hep birlikte canım

Bir demet gul vermek isterim sana Gullerden guzelsin aslında Gulu bir gun, seni sonsuza dek seviyorum

Eğer gokyuzu bir parca kağıt, deniz bir şişe murekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni o kadar cok seviyorum ki

Sen gunesin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin Sevgililer gunun kutlu olsun!

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mı? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım

Bugun her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca asık olup seni duşundum… Sevgililer gunun kutlu olsun!

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim Sevgililer gunumuz kutlu olsun!

Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yasamaya razıyım seninle… Daha nice sevgililer gununu beraber gecirmek dileğiyle

O kadar guzelsin ki yuzune bakamıyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum Oylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum Sevgililer gunun kutlu olsun!

Üst Alt