Aşağıda birbirinden guzel Aşk sozlerinizi sevgilinizle eşinizle ve en kıymetlinizle paylaşabilirsiniz arkadaşlarOzellikle Sevgiliye yazılacak harika aşk sozleri derledik sizler icin beğeneceğinizi umuyorum ve sizleri Aşk Sozleir ile başbaşa bırakıyorum
ALT :wwwupluploadssevgiliyeasksozleri2144sevgiliyeasksozleri2144ALT
*Sevgimi bir yerde gokyuzune yerleştirdim, Kimse beni farketmedi, gozyaşı olup yağdım, Sıcak gunlere inat, Yağmurun gozyaşı olduğunu kimse anlamadı, Sen bile
* Kimine gore ateştim cayır cayır yanan, Kimine gore bir yıldız hep parlayan, Kimi ciceğe benzetirdi hic solmayan, Ama ben senin icin su olmak isterdim hep muhtac olunan
* Yureğim umulmayan yaralarla başedemezken, Bir tatlı aşk guluşu ozledi gozlerim, Ve sen hangi alemde hangi duşlerde isen gel, Cunku guluşunu cok ozledim…
*Sevgimi bir yerde gokyuzune yerleştirdim, Kimse beni farketmedi, gozyaşı olup yağdım, Sıcak gunlere inat, Yağmurun gozyaşı olduğunu kimse anlamadı, Sen bile…
*Şu anda ağlıyorum ama sevincten Niye mi??? sana sahip oldum icin,sevgilim birtanem,minik kelebegim,aşkım,dağ cilegim…
*Soguk havalarda hic uşumedim biliyo musun??? Hep senin sıcaklıgın ısıttı beni… sevginin sıcaklığıydı beni ısıtankalbime yazılmışsın bir tanem…
*Sana oyle muhtacım ki, telefondaki sesine, erkeğim diyen diline, seni seviyorum diyen kalbine Sana oyle muhtacım ki o ufacık ellerine bana oyle bakan, dokunmaya kıyamadığım tenine…
* Birgun dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, Bir gun gelipte ayrılacak olursak Aradaki mesafe ,yollar ve menziller Ne kadar uzak olursa olsun Sen yine de omzunu bir yokla Elimi yine orada hissedeceksin !!!
*Yureğim umulmayan yaralarla başedemezken, Bir tatlı aşk guluşu ozledi gozlerim, Ve sen hangi alemde hangi duşlerde isen gel, Cunku guluşunu cok ozledim…
*Kimine gore ateştim cayır cayır yanan, Kimine gore bir yıldız hep parlayan, Kimi ciceğe benzetirdi hic solmayan, Ama ben senin icin su olmak isterdim hep muhtac olunan