bilgiliadam
Yeni Üye
Gunaydın Mesajları Sevgiliye
Sevgiliye yazılacak en guzel gunaydın mesajları buradaSizde sevgilinize guzel bir gunaydın mesajı gondermek istiyorsanız işte en guzel yepyeni sevgiliye yazılacak gunaydın mesajları
imagessevgiliyegunaydinmesajlari20195ad9147ade83f
Gunaydın viran gonlumun birtanesi Gunaydın aşkım guzel gunler seninle olsun
Gunaydın bitanesi yeni doğan her gun umutlarımızın senedi olsun
Sabahları uyanıp yuzune carptıgın herbir su damlası benden sana gunaydın opucuğu olsun aşkım
Gunaydın Gonlumun Sultanı Gunaydın Sevgilim
Gunaydın Aşkım Gunun benimle gecsin
Gunaydın Sevgilim Gunun gununden daha guzel gecsin
Gunaydın sevgilim, guneş ve mavi gokyuzu yoldaşın olsun bugun ruzgarla dost, denizle sevgili ol
Bir yanımda olduğun zaman aydınlık yeryuzu bir de guneş doğdu zaman Gunaydın
Uyan aklına geleyim, guneş olup sarayım, ruzgar olup okşayayım tenini gunaydın herşeyim
Gunaydın Sevgilimm seni cok seviyorum
Sabah gozlerimi acıp seni izlemek ,dudaklarına opucuk kondurarak uyandırmak isterdim aşkitom
Gunaydın mavi dunyam, gunaydın ak meleğim, gunaydın hayatımın anlamı aşkım
Sevgiliye yazılacak en guzel gunaydın mesajları buradaSizde sevgilinize guzel bir gunaydın mesajı gondermek istiyorsanız işte en guzel yepyeni sevgiliye yazılacak gunaydın mesajları
imagessevgiliyegunaydinmesajlari20195ad9147ade83f
Gunaydın viran gonlumun birtanesi Gunaydın aşkım guzel gunler seninle olsun
Gunaydın bitanesi yeni doğan her gun umutlarımızın senedi olsun
Sabahları uyanıp yuzune carptıgın herbir su damlası benden sana gunaydın opucuğu olsun aşkım
Gunaydın Gonlumun Sultanı Gunaydın Sevgilim
Gunaydın Aşkım Gunun benimle gecsin
Gunaydın Sevgilim Gunun gununden daha guzel gecsin
Gunaydın sevgilim, guneş ve mavi gokyuzu yoldaşın olsun bugun ruzgarla dost, denizle sevgili ol
Bir yanımda olduğun zaman aydınlık yeryuzu bir de guneş doğdu zaman Gunaydın
Uyan aklına geleyim, guneş olup sarayım, ruzgar olup okşayayım tenini gunaydın herşeyim
Gunaydın Sevgilimm seni cok seviyorum
Sabah gozlerimi acıp seni izlemek ,dudaklarına opucuk kondurarak uyandırmak isterdim aşkitom
Gunaydın mavi dunyam, gunaydın ak meleğim, gunaydın hayatımın anlamı aşkım