Sevgiliye Özel Sözler Sevgiliye Özel Sözler En Özel Sözler Eşinize, sevgilinize ve sevdikleriniz,e sizin için özel olduğunu düşündüğünüz bütün kişilere söyleyeceğiniz en hoş özel sözler bu yazımızda sizlerin olsun Melek'lersevgiliyeozelsozler5c5bbb8f05alt 1549104055 1549104055 sevgiliyeozelsozler5c5bbed9b8sevgiliyeozelsozler5c5bbed9b8 sevgiliyeozelsozler5c5bbed9b8 Aşk insanın ayrıca dostu keza de düşmanıdır ınsanı önün gibi ıykan, onun gibi sevindiren bir şey daha yoktur hayatta Dün de bugün de yarın da yüreğinde yüreğin değin yanındaıym kendini yalnız hissettiğinde elini yüreğine köy ben her zaman ordaıym Aıyşçığının aydınlattığı bir kumsala minik bir dal parçacıyla seni seviyorum kâğıda dökmek isterdim lakin sen hırçın bir dalga olup silersin diye yazmaktan korktum! Mevsim ağlıyor bugün, özlüyor o parlak günlerini, ayrılıyor yapraklar ağaçlardan bir hasret rüzgarıyla Bana Eylül’ü yaşatma ey sevgili! Ne içimde seni hatırından çıkmak gibi bir his varnede aşkımı körükleyen bir rüzgarne seni görmeyecek dek güçlüyümnede görmeye dayanacak kalbim var Ne varsa aradığım bilki sende bulmuşumSenden öncesi yoktu,seninle var olmuşumSende tüm umutlar,sende tüm duygularBeni sende arama,ben artık senin olmuşum Ağırdır sevmelerim her kalp taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olurda şu gönlüm birtek aşık olamaz ömrüm seni beklemekle geçecekse ve ölüm seni beklerken gelecekse bil ama seni ordada bekleyeceğim Seni fazla özledim Seni her özlediğimde kalbime bir ıyldız çizdim Seni ne dek özlediğimi anlayışlı olmak ister misin? Sayende bir gökyüzüne sahibim canım Uzaklıklar minik sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir Tıpatıp rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi Güneşin bile buz tuttuğu yerde eğer bir ışık görürsen, bil ama o benim sana yanan kalbimdir Paylaşmanın asaletini hiç bir vakit bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi dost seç oysa sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun Küçükken çikolata için ağlıyordum acilen ise senin için Duyguları açığa veren gözler olmasa kalp hislerin mezar taşı olurdu Soğuk kalpten sıcak laf çıkmaz Bir Takım aşklar okyanus gibidir Görmesen de sonunun bir yerde bittiğini bilirsin, şu anda okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi, görmesem de biliyorum sonunu ebediyen bitmeyecek Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, kalbin içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sonsuza kadar seveceğim