Son Konu

Sevgiliye Romantik Gunaydın Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Romantik Gunaydın Mesajları Sevgiliye

Sevgilinize yazacağınız birbirinden romantik Gunaydın sozleri buradaSayfamızda oldukca guzel romantik kısa sozler yer alacak sevgiliye ozel Romantik Gunaydın mesajları

ALT :wwwupluploadsgunaydinmesajlari97332gunaydinmesajlari97332ALT

Once kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı actığımda Bana değen ne varsa Yureğimle beynim arası Cizgi derinliğince Gunaydın

Elini verene Gozunu değdirene Sozunu diyene Diyemeyene Sevgimi gorene Goremeyene Gunaydın

Gunaydın Sevgilim Seninle başlıyorum hayata doğan guneşim sensin sen benim gunumde ki en aydınlık gunlerimsin bebeğim benim gunaydın sevgilim

Gozlerimi actığımda hayalini karşında gormek, sabahın guneşi ile ağzımda adına şarkılar yazmak seni dinlemek seni izlemek kısacası hayata seninle başlamak kadar guzel ne olabilir bu hayatta? Gunaydın sevgilim

Sen hep gozlerimdesin, sen benim guneşimsin, yarınlarımdaki umitlerimsin sen benim biriciğimsin

Perdeyi aralayıp guneşin doğuşunu izlediğimde, aklımda bir SEN olursun sevgilim, seni doğan guneşe bakarak duşunduğumde anlarım ki benim icin tek guneş var oda sensin biriciğim benim

Ellerim senden uzakta buz tutar sanki, bedenim sensiz uşur ısıtmaz yeni doğan guneş beni, teselli bulurum hayalinle gune başlarım senin varolduğunu bilerek sevgilim benim gunaydın

Gunaydın sabahımı aydınlatan guneşim

Dur gitme Soylenmemiş sozler var suskun dudaklarımda Cığlıklarımda hapsettiğim Tomurcuk tomurcuk sevgilerim catlamaya hazır Yeni baştan yaşanacak sevdalar yureğimde Gunaydınım

Yere duşen yağmur damlaları Kalbine inecek guneşi engellemesin Guneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Guneş guzellikler getirsin Gunaydın

Gorev sizde ey idare Hortumları kesin diye Gerek kalmasın vergiye Gunaydın beyler gunaydın

Gunaydın yatağımda ruyalarım işimde hulyalarım soğuk kış gunlerinde sımsıcak saran ılık ılık damarlarımda akan can suyum gunaydın

Gunaydın bahar kokulum kır ciceğim nefesim gozum her şeyim gunaydın gunaydın CANOZUM

Herkez meydana toplanmış guneşin doğmasını bekliyor, kalbin o kadar guzel ki sevgilim, herkez guneşin doğmasını beklerken, guneş ise senin uyanmanı bekliyor, gunaydın sevgilim

Birgun gozlerine bakıp gunaydın dersem, gozlerini actığında guneş o zaman doğmuş demektir

Üst Alt