Sevgiliye soylenecek birbirindne guzel ayrılık ve veda sozlerini sizler icinn bir araya getirmeye calıştık arkadaşlarBeğeneceğinizi umduğumuz birbirinden guzel ayrılık ve veda sozleri sevgilinize yazabileceğiniz en anlamlı ve dokunaklı veda sozleri
Beni terk ettiğin gun, saclarından bir tel koparıp asacağım kendimi Beni terk ettiğin gun, kirpiklerinden birini koparıp saplayacağım kalbimeBir akşam yanımızda kimse olmaz ya da olanlar olması gerekenler değildir
Yıldızların bizim icin parladığını goremeyen gozlerimiz, gun gelir hayatımızdan kayan yıldızların gomulduğu maziye kilitlenir…
Bir gece yarısı titreyerek uyanırsan bil ki resmini optuğum gundur, bir gun sebepsiz yaşlar suzulurse o guzel gozlerinden bil ki yokluğundan olduğum gundur…
Bir gun seni unutmak zorunda kalırsam aşkımın kucukluğune değil, caresizliğimin buyukluğune inan
Bir gun yağmura yakalanırsan benden kactığın gibi yağmurdan da kaccunku bulutların arkasında kaybolan aşkı icin ağlayan benim
Bir sevgilim var uzakta Yuzunu goremediğim, sesini duyamadığım Bir sevgilim var uzakta Elini tutamadığım, sacına dokunamadığım Ama gun gelir sevgilim bana dunden yakın olur
Bu duvarlar duysa hıckırığımı belki beni anlardı kalbimde bir umut gonlumde bir alev beni unutana soyleyin beni unutanı ben unutmadım elbet donecek ya donecek yada bu kalp onsuz olup gidecek
Denizin dibinden bir avuc sevgi cıkarırken vurgun yedi dalgıc ciğer bitse de yurek atmakta cunku sevgi dipte hala ışıldamakta
Dun Gece Yine Aklımdaydın Saatlerce, once olumu Sonra Sensizliği Duşundum Hic Farkı Yoktu Biberinden, cunku olum Sensizlikse, Sensizlik Zaten olumdu…
Dunyada sevilmiş ve seven nafile bekler Bilmez ki giden sevgililer donmeyecekler… Bir cok gidenin her biri memnun ki yerinden donen yok seferinden…
Duygular vardır elletilmeyen,sevgiler vardır kelimelere sığmayan,bakışlar vardır insanı ağlatan,insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın !!!
Eğer bir gun beni unutursan oyle biriyle unut ki sana savurduğum KURŞUNLARIN onune gececek kadar cesur olsun
Eğer bir gun gokyuzunun kara mavi cizgisinde bir kırlangıc surusu gorursen bil ki kanatlarındaki buruk gulumsemelerle ıslak tebessumler benden sana kalanlardır
Eğer birini unutmak istiyorsan, onun adını kumlara yaz, Sabahleyin dalgaların ve fırtınanın onu sildiğini goreceksin Eğer birini seviyorsan, onu kalbine yaz ki hicbir fırtına ya da dalga onu silemesin
En guzel yarınlar senin olsun,omrun mutlulukla dolsun cunku sen buna layıksıneğer gun gelirde beni unutursan inan ki gulum canın sağ olsun
En sevdiğim seni ozlemekti,en sevdiğim kendimi ozletmekti,en sevdiğim ellerim arasındaki parmaklarını sımsıkı tutmak,bir yaprak dokumu gibi hafif urkek uşuyerek seninle orada yurumek
Geceyi deniz tutmuş, kalbimi hasret, hangi sularda ayak izlerin, hangi kaptanın seyir defterinde kalmış gozlerin
Geleceği benimle karanlık goruyorsan,umutların solmuş yureğinde Hadi git beni hic duşunme eğer mutlu olacaksan ceker giderim,sen mutlu olacaksan ben cekerim
Gidersen kim sular fesleğenleri,kuşlar nereye sığınır akşam oluncaGidersen kar yağar avuclarıma,gidersen kuşlarda olur bende
Gitmek mumkun olsa gitsem uzaklara, sevmesem seni yaksam yureğimi, savursam kullerimi dağlara denizlere ,yeşerirdi kullerim sana olan sevgimle
Gittin… Şimdi bir mevsim değil, bir hayat girdi aramıza Ne sen donebilirsin artık geriye, ne de ben kapıyı acabilirim sana
Gokte rahmet olsan umudum değilsin seninde yağmurunda ıslanmıyor bedenim kızgınlığım sana değil kendime senin mevsiminde acmıyor acamıyor ciceklerim
Gozlerim yollarda bekletme ne olur,bu aşka bir huzun ekletme ne olur,bana sensizliği oretme ne olur,yokluğun cehennem,cennetim sensin…