Sevgiliye yazılacak guzel sozler sevgi sozleri aşk sozlerinin yanısıra birde veda vakti geldiğinde soylenen son sozler vardır bu sozler hem can yakar hem duşundurur hem giden yada ayrılınan sevgilinin anlatmak istediklerini soylemek istediklerini iletmenin bir başka yoludur
Ayrıldığınız sevgilinizin ardından yazılacak farklı sozler arıyorsanız sayfamızda aradığınız mesajları sevgilinize soylemek istediğiniz son sozleri bulabilirsiniz
İşte Sevgiliye Yazılacak Son Sozler
Aşkımdın Sevgilimdin birtanemdin artık yoksun el oldun gittin hoşcakal Sevgilim
Sensiz olmak ne kadar acı versede kalbime bir yerlerde yaşadığını nefes aldığını bilmek mutlu ediyor beni Sevgili
Sana elveda derken kendime de veda ettiğimi nasıl anlamadın sevgilim
Senden ayrılmak icimi ne kadar acıtıyorsa seni bensiz bırakmak gucume guc katıyor giden sevgili
Hani biz ayrılmazdık Sevgilim Hani biz kopamazdık hani birbirimiz olmadan yaşıyamazdık hepsi koca bir yalanmış bak ikimizde yaşıyoruz şimdi ayrılmış olsak bile
Sana veda ederken kalbimi senden bıraktığımı sakın unutma Sevgilim
Sensiz bir dunyada nasıl yaşıyacağım bilemiyorum ama alışırım Sevgilim sen bensizliğe nasıl alışacaksan bende sensiz kalmaya alışırım elbette
Seni ne kadar sevdiğimi anlatmak icin yanında olmam gerekmiyor Sevgilim Ayrılsakta sen benim tek Sevgilimsin
Seni unutmak icin caba gostermiyorum Sevgilim Seni unutursam kendimide unuturum biliyorsun
Aşkımızın sonu husran olsada seni tanıdığım icin seni sevdiğim icin kendimi cok şanslı hissediyorum sevgilim