Sevilinize uzun uzadıya guzle sozler mi yazmak istiyorsunuz yazdığınız bu sozler Sevgilinize anlatmak istediğiniz duygularınızımı anlatsın yada Sevgilinize soylemek isteyipte soyliyemediklerinizimi anlatsınCok şey istemiyorsunuz emin olun aşağıdaki sozler icerisinden Sevgilinize uygun en guzle mesajı beğenebilir ve ona yazabilirsiniz
İcimde sakladığım bir şehirdesin, unutmaya kıyamıyorum, geceIer karanlık geceler huzun bu deli hasrete dayanamıyorum, ben sevmekten suclu aşktan sanığım, hala sana aşık ve hala yanığım SENİ COK SEVİYORUM SEVGİLİM
Seni her ozlediğimde kalbime bir yıldız koyuyorum Ne kadar ozledim diye sorarsan, kalbimde bir gokyuzu taşıyorum bunun icin seni cok seviyorum SEVGİLİM
Bir bakışın manası hicbir lisanda yoktur bir bakış bazen bir şifa bazen sihirli bir oktur bir bakış bir aşığa neler neler anlatır bir bakış bir aşığı yıllarca ağlatır
Her gecenin yalnızlığın da sen gelirsin aklına ama ne care sen hic yanımda olmadin ben de sen varmissin her an cıkıp gelecek gibi seni bekledim ve hala beklemekteyim gel de bu yalnizligim son bulsun be sevgili
Son soz soylenmedi bu aşkta! Oldurmediysen beni icinde henuz ki yapmamışsındır bilirim, gomerken beni son kez icinden ‘Seni Seviyorum’ de İnancsız gitmesin aşkımız… Gitmesin, gitme sen, gitme aşkım
Ben Senin Sadece Guzel Gunlerinde Yanında Değilim Kotu Gunundede Yanındayım Sevgilim Seni Değişmem Hicbirşeye unutma Sevgilim
Ben Seninle Sevmeyi oğrendim Sevgilim, Sen girmeden once hayatıma yalanlar icinde kaybolmuşum yeni vardım farkına Seviyorum seni Unutma Bunuda