Son Konu

Sitem Mesajları Kısa

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
sitem mesajları arkadaşa

Sitem Mesajları 2019

Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak… Korkum Kurşun Yemek Değil; Kalleşce Vurulmak… Korkum Olum Değil; Senin Tarafından Unutulmak…

Donmeyeceksin biliyorum, tutmayacaksın ellerimden opmeyeceksin dudaklarımdan sevmiceksin beni deli gibi, vurmayacaksın kalbine zinciri benden başkasınıda alacaksın sevgilim!

Sev oyle sev ki kalmasın sende gurur, Gurur'un başladığı yerde sevgi son bulur

Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim Niye uzuluyorsun dediler, gonul verdim dedim Elin kızı icin değermi dediler, meğerse değmezmiş

Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dunyamı yıktın Vefasız Aşkım

Dunya dondukce sen hep bana DONMEYE Başını her yastığa koyduğunda beni GORMEYE Her kahkahamda goz yaşı DOKMEYE Ben yaşadıkca sen OLMEYE Mahkumsun

Alsalarda şu yaşla dolu gozlerimi yerlerinden Calsalarda haberim olmadan seni kalbimden Eğer unutacaksa bu can cıkmasın bedenimden Olursem soyleyin mezarıma gelmesin o sevmeyi bilmeyen

Birkere Dahi Olsa Anlamanı beklerdim icimdekileri Hep hayata Vurdum Sozlerimi hayat Anladı Ama Sen Anlamadın icimde Sana Olan Sevgimi!

Hep Dertlerim Olunca Bırakıp Gider Dostlarım beni Hep yalnızları Oynarım Sessiz Gecelerimde, Her Yuzum Gulduğunde Dostum Olur Yanımda Ozaman Dost Olduklarınız Hatırlar Hepsi Guler yanımda, Sadeec Ağladığım Zamanlar Yokturlar Yanımda!

Yaşamak icin geldiğim bu dunyada surunerek Aşkı oğrettin bana Teşekkur Ediyorum Sana

Aşk Yaşamakmı? Sevgimi? oNlar nedir Hic tatmadım hayatımda Hep yarınlara Bıraktı Aşkım beni Hep Yarınları Bekledim belki Doner Geri!

Ben hayatı Gozyaşlarımla izlerken Sen Yuzume Bakıp Hala Yalan Atmayı tercih Ettin bana Yazıklar Olsun Sana!

Sen Hep Yuzume gulup Arkamdan Konuştun ve ozel gosterip Arkamdan Kucultucu Kelimeler urettin Sen busun işte Sana Nediyeyim?

Hani hep Sevecektik Birbirimizi Hani Hic uzmeyecektik Kalplerimizi Neden Gozlerimden Yaşlar Dinmiyor SevgiliM neden Soyle Bana?

Aşkı Seninle Doya Doya yaşamak varken Bu hasret revamı bana? Gozlerine Bakarak Seni Seviyorum Demek varken Ruzyalarımda Sayıklamak cezamı Bana Sevgilim

Tanıdıklarınla Aramdaki Tek Fark Sana Yalan Soylemeyişim ve Seni kendimden Cok Sevişim Emin Ol buna Sevgilim

Seni unutmadım Sakın uzulme Sadece Kırgınım Sana Guzelim, Bırakıp Gittin icimdeki Ateşi Şimdi Merhaba Dedin Dondun geri

Yaralı kalbime Merhem Ol Sadece Sen benim OL Gozlerim Seninle Dolsun hayat Seninle varolsun Aşkım, Ama ilk Once Doğrıları Kabullen Onume Cık Lutfen!

Hevesmi Sandın Aşkımı! Seviyorum Dedikce Aldın Kactın Gozlerini Ellerini Şimdi bana Mesaj Atıyorsun Seviyorum Seni Diyorsun, iLk başta Kalbimi inandır gerisi Kolay!

Okadar Uzuluceğimi Birlseydim Sevmezdim Seni, Bukadar Seveceğimi Bilseydim uzmezdim kendimi!

Yarınlarıma Guneş Olucaksın Diye Sevdim Seni ben! Her Sabahın Sıcağında Soğuk geceleri Yaşat Diye Sevmedim Seni Bunu Kafana Sok!

Butuk gece Seni Nasıl Duşunuyorum haberin Varmı? Gozyaşlarımla yanlışlarımızı Arıyorum Anladınmı? Şimdi Beni yalnız Bırak Hayata Ağlamak istiyorum Sadece Sana Değil!

Sen bilirsin her gun birinin hayaliyle yaşamayı aldatılmanın acısını sevdiğinin başkasının olmasını senin yerine başkasına AŞKIM demesini sen ne bilirsin sevgilim deli gibi sevmesini…

Gonul penceresini acık bıraktım kimi camını kırdı kimi cercevesini

Birgun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanın olum oldugunu gostereyim…

Hayatta Dort Yanlis yaptim; Dogmak,Yasamak,Buyumek ve Umutlara Sarilmak, Bir Tek Seyi Dogru Yaptim O da SENI SEVMEK Ama Unutmusum Guzelim Dort Yanlis Bir Dogruyu Goturdu…

Üst Alt