Son Konu

Sitem ve Pişmanlık Sozleri-sitem msjları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
sitem sozleri , pişmanlık sozleri ,sitem mesajları , sitem iletileri , pişmalık mesajları , pişmalık iletileri

♥ Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak… Korkum Kurşun Yemek Değil; Kalleşce Vurulmak… Korkum Olum Değil; Senin Tarafından Unutulmak…

♥ Donmeyeceksin biliyorum, tutmayacaksın ellerimden opmeyeceksin dudaklarımdan sevmiceksin beni deli gibi, vurmayacaksın kalbine zinciri benden başkasınıda alacaksın sevgilim!

♥ Sev oyle sev ki kalmasın sende gurur, Gurur'un başladığı yerde sevgi son bulur

♥ Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim Niye uzuluyorsun dediler, gonul verdim dedim Elin kızı icin değermi dediler, meğerse değmezmiş

♥ Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dunyamı yıktın Vefasız Aşkım

♥ Dunya dondukce sen hep bana DONMEYE Başını her yastığa koyduğunda beni GORMEYE Her kahkahamda goz yaşı DOKMEYE Ben yaşadıkca sen OLMEYE Mahkumsun

♥ Alsalarda şu yaşla dolu gozlerimi yerlerinden Calsalarda haberim olmadan seni kalbimden Eğer unutacaksa bu can cıkmasın bedenimden Olursem soyleyin mezarıma gelmesin o sevmeyi bilmeyen

♥ Sana o kadar kırgınım ki, seni bin parcaya bolsem yetmez Ama kaybolacak bir parcanada gonlum elvermez

♥ Butun insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım

♥ Yuruduğun yollardan gecebilirsin bir daha fakat anılardan,ASLA!

♥ Bunca acıyı cekmez hic kimse ve bunca olumden kolay donulmez bu kadar sevmeyince

♥ Oyle kolay değil benden kurtulman, hesabım bitmedi daha seninle, ocumu almazsam haram yaşamak, hesabım bitmedi daha seninle

♥ Bugun yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında beni ararda bulamassan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında

♥ Seven Ben Sevilen Sen Ağlayan Ben Ağlatan Yine Sen!!!

♥ Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi donup ardıma bile bakmam Bir zamanlar uğruna dunyaları yakardım şimdi bir kibrit bile cakmam!!

♥ Aşkımız icin kan dokmemi istiyorsan sana dunyanın şah damarını keserim illede senin kanın olacak diyorsan muhim değil ben seni toprakta da severim

♥ Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi duzeltmek gece doğan guneşe benzer Sen o suya yazı yazmayı başardın şmdi guneşin doğmasını bekle

Üst Alt