Hemen arkadaşlar bi kız var bizim okulda 1 yaş büyük bununla 5 ay konuştuk faceden işi ilerletmiştik fazla bi samimiydik canımlar falan filan işte sonradan bu bi ara benimle hiç konuşmadı msjlarıma cvp vermedi Neyse zaman gecince nedenii söyledi Neymiş benim niyetim kötüymüş Arkadaşı böylece demiş benimle konuşmasını istemiomuş Halbuki öyle bişy yok fiilen kızı seviyorum Neyse sen benim fena olabileceğime inanıyomusun dedim bilemiyorum kafam çok karışık dediydi Yeniden bununla aralıksız konustuk Önerge etmedigim halde iki sevgili gibiydik Her şeyine karışıyordum O da hiç tepki göstermeden yanıt veriyordu En sonunda bunu azıcık artı kıskanmıştım Arkadaşının eski sevgilisiyle konuşuyomuş Bende böylece herkesle konusursan ilerde adın cıkınca görüşecez yazdım ondan daha sonra 4 gün msjlara cvp vermedi Bundan Böyle dayanamıyorum dedim sende benimle ilgilen beni sev dedim başkası varsa cekilecem dedim kimse yok ama senide sevmiyorum dedi Ondan sonradan bunu o şokla arkadaşlardan sildim 2 gün geçti dayanamadım yine ekleyecektim bütün arkadaslık istegi göndermeyi unutmusum Mesaj attım arkadaslık istegini kabul et hiç olmazsa arkadaş olalım küs kalmayalım dedim o arkadaslık istegi gönderdi bu sefer gücenmiş müyüz dedim yoo dedi Neyse tekrar birazcık konustuk Niçin hala benimle konusuyosun dedim Sırf kendi egolarını memnuniyet etmek için konusacaksan hiç tavır dedim Demez olaydım tekrar yanıt vermedi sürekli böyle oldu sonra bi foto yaptım bi yanda benim resmim öbür yanda bunun resmi ortada güller falan gayet hoş olmuştu tlfnuna mesajlar gönderdim akrostiş şiir yazdım hiç lüzum yoktru bunları gereksiz yere yapıosun sadece seni yok kimseyi istemiyorum diyo ama ben cok seviyorum kızı Faceden de sildi şimdi Sizce ne yapayım Okulda da bakışırdık devamlı Bence arkadası benden soguttu bunu sevebilme ihtimali var mıdır ?