Son Konu

Şizofreni Sozler Kısa

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Şizofreni İle İlgili Sozler

Aşk, dudaklarından dokulen sozler değil, gozlerinden akan yaşlardır

Dunyanı tersine dondureceğim, senide canından bezdireceğim, yaktığın ateşi sondureceğim ,hesabım bitmedi daha seninle

Yarı dalgalı olmamalı deniz,Ya tam durulmalı,ya da tam kudurmalıYarı umit vermemeli sevgiliye,Ya değer vererek sevmeli,ya da cekip gitmeli

Balıkların aşkını bilirmisin dokunamazlar ama yureklerinde hissederler sevgiyi bende sana dokunamıyorum ama yureğimdesin BİTANESİ

seni iceren masallarım anlatılacak kadar kısa degiller

Kapilma rUzgarima sende aldanirsin

Kanayıp ne kadar tutabilirsin gul uğruna dikeni

Senden uzaktayım diye unuttum sanma Zaman alışmayı oğretir ama unutmayı asla!

Tanrı sana oyle 1 ceza wersinki benim seni sewdiğim kadar sende bir başkasını sev ve bir başkası benim seni sevdiğim kadar senden nefret etsin

Bizim aşkımız İstanbul kadar buyuk, Berlin kadar yıkılmaz, Ağrı kadar yıkılmaz, Paris kadar cekici, Maraş kadar vazgecilmez Aşk dediğin bzm gibi olmalıc

Sen gulunce ucsuz bucaksız gozlerim kamaşır Ama ağlayınca cnm, bu deniz kuruor adeta İcinde bir tek şey kalıyorCırpınan balıklar!

Cekerim giderim, bende kiyarim sevgime, yanarim olurum, belli etmem kendime bile , aglamam hic aglamam zaten alistirdim, yalnizliga yenilmem kendimi, artik olsem bile seni aramam
Sen ne bicim aşıksın sevdiğine seviyorum bile diyemeyen sen ne bicim aşıksın sevdiğine değer vermeyen nasıl aşıksın be sen nasıl aşıksın

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şuphe et, cunku aşk sessiz, sevgi dilsizdir

Senden o kadar nefret ediyorum ki ama o kadarda seviyorum artık unutacağım seni sen de unut beni biricik nefretim

Bazi ruyalar digerlerinden cok uzun surer Bazilari da cok cok guzel Benim en uzun ve en guzel ruyam su an bu mesaji okuyor

Al hadi hanceri eline vur hadi sırtıma acıma canım nasıl olsa kahpelik son modaa !!!

Mesajı okuduktan sonra elini kalbine koy guleceksin Sana ruhumu yolluyorum birazdan opuleceksin

Hic başlamaması gereken bir aşktı bu zaten Yasaklarla başlayıp yasaklarla biten Artık sevmek yok, donmek yok Seni yeniden sevmesini bildiğim gibi unutmasınıda bilirim

Donem odevini yapmayı son haftaya hatta son gune bırakmayan bizden değildir

Lambayı kapattıktan sonra duşme korkusuyla lambayı tekrar acıp yatağın yerini hesaplayanlar var şimdi aramızda inkar etmeyin

Merhaba ben ilkokuldan Ali Hayatım yok benim Sadece topu tutarım Sut,ekmek filan alırım Bir de atlara ilgim var o kadar

Hani birileri cıkıp 'ay cok tipsizim, ay ne kadar cirkinim' der ve bizim ona 'yoo tam tersi' dememizi bekler ya, daha cok bekler

Yine bi gun Temel, ingiliz, fransiz ucakla gidiyolarmis Temel demiski yine mi siz ? :|

Slm ben 1981'de bakkala diye cıkıp 30 yıl kaybolasım var diyen cocuk, yeni geldim ne var ne yok, feyste yeniyim isteyen eklesin

Üst Alt