Son Konu

Sony, PlayStation Oyunlarını Dizi ve Filmlere Çevirecek

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
sony-playstation-oyunlarini-dizi-ve-filmlere-cevirecek-1558371063.jpg

Sony, oyunlara dayalı seriler ve sinemalar üretmek için ‘PlayStation Productions’ stüdyosunu kurdu. Sony Studios eserin dağıtımını üstlenecek lakin geçmişte sair oyun devlerinin yaptığı üzere markaları lisanslamayacak. Şirketin lideri Shawn Layden, Hollywood Reporter’a verdiği demeçte bunun yalnızca daha ziyade para kazanmak için bir fırsat olmadığını, tıpkı devirde Hollywood’un oyunlara dair önyargısını yıkmak için de yeterli bir fırsat olduğunu söyledi.

sony-interactive-entertainment-ceo-shawn-layden-acknowledges-fortnite-controversry.jpg

Layden’ın dediğine nazaran birçok direktör ve sahne muharriri, oyun yerküresini anlamıyor. Bunun bilakis PlayStation Prudictons, Marvel’ın elde ettiği inanılmaz başarıyı göz önüne alarak Kevin Feige üzere sanayinin değerli isimleriyle konuşmaya başladı bile. Layden başkaca stüdyonun yıllık eser çıkarma üzere bir siyasetinin olmayacağını, eserleri çabuk sunmak için ivedi etmeyeceklerini açıkladı.

gyllenhaal_wide-76860dd887d27402530b0f86aedfd6d914cb82cf-s800-c85.jpg

Stüdyo girişimlerin üretim aşamasına çoktan başladı fakat çıkacak eserleri şimdi belirtmedi. Bilindiği üzere birçok oyunun beyaz perdeye uyarlanmış versiyonu, izleyiciler tarafından ‘facia’ olarak nitelendiriliyor. Buna örnek olarak ‘Prince of Persia’ sinemasını verebiliriz. Asıl soruysa Sony'nin hayranları hayal kırıklığına uğratmadan Uncharted, The Last of Us, Detroit: Become Human yahut Beyond Two Souls üzere başyapıtları beyaz perdeye uyarlamayı başarıp başaramayacağı... 




 
Üst Alt