M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 16 Kas 2023 #1 Starbucks Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 2 yumurta sarısı 150 gram margarin yahut tereyağı 1 çay bardağı pudra şekeri 1 yemek kaşığı su 1 paket vanilya Yarım paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın (İsteğe bağlı) 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz yahut fındık 1 çay bardağı damla çikolata 1.5 su bardağı un Starbucks Kurabiye Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yumurta sarısını ve margarini düzgünce yoğuralım. Üzerine pudra şekeri, su, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip tekrar yoğuralım. İsterseniz tarçın ekleyebilirsiniz, ben kullanmadım. Azar azar un ek ederek yoğurmaya devam edelim. Ele yapışmayan bir hamur olacak. Son olarak ceviz ve damla çikolatayı ekleyip yoğuralım. Hamuru rulo yapalım ve streç sinemaya sarıp buzlunda 25-30 dakika bekletelim. Hamuru buzluktan çıkarttıktan sonra dilimleyelim ve tepsiye dizelim. 180 derecelik fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişirelim. Afiyet olsun
Starbucks Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 2 yumurta sarısı 150 gram margarin yahut tereyağı 1 çay bardağı pudra şekeri 1 yemek kaşığı su 1 paket vanilya Yarım paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın (İsteğe bağlı) 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz yahut fındık 1 çay bardağı damla çikolata 1.5 su bardağı un Starbucks Kurabiye Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yumurta sarısını ve margarini düzgünce yoğuralım. Üzerine pudra şekeri, su, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip tekrar yoğuralım. İsterseniz tarçın ekleyebilirsiniz, ben kullanmadım. Azar azar un ek ederek yoğurmaya devam edelim. Ele yapışmayan bir hamur olacak. Son olarak ceviz ve damla çikolatayı ekleyip yoğuralım. Hamuru rulo yapalım ve streç sinemaya sarıp buzlunda 25-30 dakika bekletelim. Hamuru buzluktan çıkarttıktan sonra dilimleyelim ve tepsiye dizelim. 180 derecelik fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişirelim. Afiyet olsun