Son Konu

Super Gunaydın Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Super Gunaydın Mesajları

Bugunun sabah guneşi yuzume vurdukca sanki sen bakıyormuşsun gibi geliyor bana guneş bile gozlerini kıskanıyor sevgilim bunu unutma Gunaydın AşkImMMmMMm

Her Sabaha Adınla uyanmak sanki yeniden doğmak gibi sevgilim Gunaydınlar Birtanem benim

Sadece Bu Sabah Değil Her Sabah Koynumda resminle uyanıyorum hayata Bebeğim Seni boylede sevdim, Gunaydın birtanem

Yaşamayı Sevmekten Daha cok seviyorum seni cunki sen yaşamsın sen benim icin yeni bir gunsun bebeğim Gunaydın herşeyimmm

Sabahın Butun Guzel renkleri Odana dolsun, hayatın tatlı, Gunun aydın olsun sevgilim

Gunaydın bahar kokulum, kır ciceğim nefesim, gozum… her şeyim gunaydın gunaydın… CANOZUM

Ac gozlerini ruyadan sonra ilk beni gor herşeyden once al bu tatlı buse sanadır sana gunaydın gunaydın gunaydın canım

Gunaydın yureğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan gunaydın…

Gunaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gosteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam gunaydın…

Once kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı actığımda Bana değen ne varsa Yureğimle beynim arası Cizgi derinliğince Gunaydın

Elini verene Gozunu değdirene Sozunu diyene Diyemeyene Sevgimi gorene Goremeyene Gunaydın

Gunaydın sabahımı aydınlatan guneşim

Yere duşen yağmur damlaları Kalbine inecek guneşi engellemesin Guneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Guneş guzellikler getirsin Gunaydın

Gorev sizde ey idare Hortumları kesin diye Gerek kalmasın vergiye Gunaydın beyler gunaydın

Gunaydın sevgilerin en guzeli gunaydın gunumun guneşi gunaydın kalbimi esir alan sevgili gunaydın duşlerimin kaynağı gunaydın sevincim ve kaderim gunaydın herşeyim

Gunaydın Bebegim Bugunde Herzamanki gibi muhtacım sana

Gunaydın yatağımda ruyalarım işimde hulyalarım soğuk kış gunlerinde sımsıcak saran ılık, ılık damarlarımda akan can suyum gunaydın…

Gunaydın; benim viran gonlumun sultanı, Gunaydın; dost bağımın gonca gulu, Gunaydın; Sureyya yıldızım, Gunaydın: ay yuzlum, Gunaydın; canımın cananı, Gunaydın…

Hayatıma renk katan , her gece sabahı bana ozleten biricik aşkım Gunaydın

Her gunun Ayrı Bir guzelliği Olsun yanında gune Gulerek Başla Sevgilim, Bugunde Seni Kıskansın herşeyim Gunaydın

Merhaba Hayata Merhaba! Uyandım Aşkımın Adıyla Bu yeni Sabaha, Haydi Sende Kalk birtanem beni yalnız Bırakma Gunaydın Aşkım Sanada imagessupergunaydinmesajlari20195ad917ec71718png

Guneş kadar Aydınlık, Gozlerin kadar Guzel, Sozlerin gibi Kusursuz bir gune merhaba demek icin tam zamanı Gunaydın Sevgilim

Bugunde Gozlerimi Seninle Actım hayata, Senin Adınla Baktım Evdeki her eşyaya, Adını Anıp Dinlediğim Şarkılarda Hep San varsın bebeğim yaşarcasına Gunaydın Birtanem

Gozlerin, Bugune oyle bir acki herşey istedipğin gibi gitsin bebeğim Gunaydın

Sabahın Kor Guneşi Vursun Suratına opsun guneş seni benim yerime usulca, gozlerini actığında ben olayım gozlerinde ben olayım odanın her yerinde gunaydın sevgilim

Guzelliğin Bir ruya gibi, gozlerin bir ruyanın en muhteşem eseri bugun seninle ruyalarımı susledin, Seninle Gune Merhaba Dedim Gunaydın Sevgilim

Bir Ruyanın Gerceğe Donuştuğu En Tatlı halisin Sevgilim Gunaydın

Beyaz papatyalar arasında bir gulsun senoylesine guzel oylesine canlısın ki;dokunursam yaprakların solar sandımonun icin sana bu kadar yakınken,hep sessiz ve sensiz kaldım…gunaydın balpeteğim…

Üst Alt