Bugunun sabah guneşi yuzume vurdukca sanki sen bakıyormuşsun gibi geliyor bana guneş bile gozlerini kıskanıyor sevgilim bunu unutma Gunaydın AşkImMMmMMm
Her Sabaha Adınla uyanmak sanki yeniden doğmak gibi sevgilim Gunaydınlar Birtanem benim
Sadece Bu Sabah Değil Her Sabah Koynumda resminle uyanıyorum hayata Bebeğim Seni boylede sevdim, Gunaydın birtanem
Yaşamayı Sevmekten Daha cok seviyorum seni cunki sen yaşamsın sen benim icin yeni bir gunsun bebeğim Gunaydın herşeyimmm
Sabahın Butun Guzel renkleri Odana dolsun, hayatın tatlı, Gunun aydın olsun sevgilim
Yere duşen yağmur damlaları Kalbine inecek guneşi engellemesin Guneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Guneş guzellikler getirsin Gunaydın
Gorev sizde ey idare Hortumları kesin diye Gerek kalmasın vergiye Gunaydın beyler gunaydın
Gunaydın sevgilerin en guzeli gunaydın gunumun guneşi gunaydın kalbimi esir alan sevgili gunaydın duşlerimin kaynağı gunaydın sevincim ve kaderim gunaydın herşeyim
Gunaydın Bebegim Bugunde Herzamanki gibi muhtacım sana
Gunaydın yatağımda ruyalarım işimde hulyalarım soğuk kış gunlerinde sımsıcak saran ılık, ılık damarlarımda akan can suyum gunaydın…
Gunaydın; benim viran gonlumun sultanı, Gunaydın; dost bağımın gonca gulu, Gunaydın; Sureyya yıldızım, Gunaydın: ay yuzlum, Gunaydın; canımın cananı, Gunaydın…
Hayatıma renk katan , her gece sabahı bana ozleten biricik aşkım Gunaydın
Her gunun Ayrı Bir guzelliği Olsun yanında gune Gulerek Başla Sevgilim, Bugunde Seni Kıskansın herşeyim Gunaydın
Merhaba Hayata Merhaba! Uyandım Aşkımın Adıyla Bu yeni Sabaha, Haydi Sende Kalk birtanem beni yalnız Bırakma Gunaydın Aşkım Sanada imagessupergunaydinmesajlari20195ad917ec71718png
Guneş kadar Aydınlık, Gozlerin kadar Guzel, Sozlerin gibi Kusursuz bir gune merhaba demek icin tam zamanı Gunaydın Sevgilim
Bugunde Gozlerimi Seninle Actım hayata, Senin Adınla Baktım Evdeki her eşyaya, Adını Anıp Dinlediğim Şarkılarda Hep San varsın bebeğim yaşarcasına Gunaydın Birtanem
Gozlerin, Bugune oyle bir acki herşey istedipğin gibi gitsin bebeğim Gunaydın
Sabahın Kor Guneşi Vursun Suratına opsun guneş seni benim yerime usulca, gozlerini actığında ben olayım gozlerinde ben olayım odanın her yerinde gunaydın sevgilim
Guzelliğin Bir ruya gibi, gozlerin bir ruyanın en muhteşem eseri bugun seninle ruyalarımı susledin, Seninle Gune Merhaba Dedim Gunaydın Sevgilim
Bir Ruyanın Gerceğe Donuştuğu En Tatlı halisin Sevgilim Gunaydın
Beyaz papatyalar arasında bir gulsun senoylesine guzel oylesine canlısın ki;dokunursam yaprakların solar sandımonun icin sana bu kadar yakınken,hep sessiz ve sensiz kaldım…gunaydın balpeteğim…