bilgiliadam
Yeni Üye
Süper msn nick arşivi süper msn nick süper msn nickleri en nickleri nickler Emniyet merkez farketmezİstanbul çocuğu affetmez, Çatılır kaşlar kesilir başlar, en güzel aşklar bu semtte baslar Hiçbir Sévap mutLu étmédi fakat Béni, SéninLé işLédiğimiz GünahLar değin Üzülmem Ya Da MutLu oLmam için KimSeye ihTiyaCım Yoq KuRaLLar DéğişTi Oyuna DéVam ! Ayakta olmek diz ustu yasamaktan daha cok iftihar vericidir Babalar Önde giderÇünkü;Çocuklar yolu bilmezler… Aşk’a BABA Dedik bizi babasız Bıraktı… Alem Oyuncu olmuş,Sokaklar Sahne… Bir meyhane keşfettim mezarlığın karşı,beni arasan ya ordayım yada tam aleyhinde !! Ben tabanca şarjöründe taşınan kurşun gibi,benzer bedene sıkılan iki soğuk mermi gibi sevdim seni sevdim !! Dinle !! Sosyete Kızı Dinle !! Sanmaki Serseri Ağlamaz !! Serseri Bir Ağlarsa Kimseler Susturamaz !! Giderken ben zaten öleceğim Bırakta uğrunda öleyim !! Hiç kalmadı esrarımız çakal kaynar etrafımız her zaman bağlandı yollarımız baharımız kışa döndü Nefes nefes çekilen ,Duman duman üflenen esrara değil be güzelim sana müftelayım sana Tane tane yutulan,Çay içinde patlayan Haplara yok be güzelim sana müftelayım sana Bir çift zarla oynanan atıpta göğsüne vurulan kumara yok be güzelim sana müftalayım sana Sevene can feda sevmeyene elveda Senide GÖMDÜM !! Sende ÖLDÜN !! Haddini Bilmeyen Herkese Küstüm !! BİZLER; Siz Sokağa Çıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kötü Çocuklarız Tesadüfen Doğduk Mecburen Yaşıyoruz Bizim Parasızlıktan Kestiremediğimiz Sakallarımız sosyete piclerinde Moda olmuş Hakedenin hayatıma sokarım haketmeyenin hayatına sokarım Delikanlılık ne racon kesmek ne adam dövmektir, Delikanlılık koltuğuna 1 ekmek alıp evin yolunu tutmaktır… ﻉтяαF’đα Ǻятįѕт ¢σк, Ǻмα γöηﻉтмﻉη ßįzįz HαвﻉяŁﻉяį γσк Hayatı göz yaşlarınla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandır ๑ஐ◄███▓▒░ Benİm Gİbİ Delİyİ Google’da Arasan Bulamazsin ๑ஐ◄███▓▒░ кαç тαвυт göмüℓє¢єк уєяαℓтıηα νє кαç кιşι gι∂є¢єк нαвєяѕιz υzαкℓαяα? кαç уαℓαη уıкα¢αк güνєηℓєяι? кαç ѕαтıя уαzıℓα¢αк кα∂єя кιтαвıηα νє кαç ∂υα є∂є¢єкѕιη тαηяıηα,кαç ∂αмℓα gözуαşı ∂öкє¢єкѕιη υğяυηα؟кαç уαяıη вєкℓєує¢єкѕιη؟ ѕσηяαℓαяα кαç ∂αмℓα gözуαşı GüŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή Dalımı Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim Herkes adam olacak… Bu dünyada herşey biter lakin bitmez Kız diye ağırlık verenin… Hoş diye Kaşar sevenin… Para diye arkadaş satanın Sultan olsa tahtını Kral olsa devletini beceririm KIM DEMISKI SARHOSLUK KÖTÜ SEYDIR OYSA BEN HERSEYIMI AYIKKEN YITIRDIM Derdi Olanı Dinlerim Derde Yol açanı siler Geçerim HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELindeßen YazarIm ßen SiLerim Ya Tam Susturcağım ya Kan kusturucagım Ezanla başladım Selayla bitircegim isteğine deil alayına gidecegim… Usturama Jileti TakarımGövdeme Derin FaçaLar Atarım İstersen KraL Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım iSTANBuL CoCuĞuYuZ BiZ GüNGöRMüŞüNDeN HeMDe İZBe KöŞeLeRiNDeN DoĞuP LaGa LuGa YaPMaYa GeLMeDiK BuRaYa YAŞAM BİR HIKAYE,HERNEYSE FAZLA UZATMAYIM… KÖTÜ ŞANSta olmasa ŞANS yüzü görmiyeceğiz P**k PARAYLA OLSA TEKRAR YAPARDIK KATRANI ISITMAKLA OLMAZ ŞEKER, CİNSİNİ … CİNSİNE ÇEKER ßir Daha Sevecek Değin AdiLeşecekSe Yüreğim, ELLerimde Onu ParçaLayacak Değin AsiL oLacak Andım oLsun… Yoldan biri geçti hemen şimdi, Alayla bakıp serseri dedin, Bu kadar gururlu olma, O geçen serseri senin, bir zamanlar ama sevdiğin, Bir düşün adalet verirsin, O serseri dediğin, SENin ESERİN ÂLEMÎ ÂLêm ÿâpâñ û¢ ßê$ ¢âkâL’sâ … KRALLIK ßîzê ÿÂkî$mâz hayat ßir EMANETSE ßırAKTIGIN YERDEYİZ yaşam ßir OYUNSA KRALİNİ OYNARİZ hayat SevMEKSE ÖLÜMÜNE SEVERİZ Bizi Eskiler Tanır, Yéniler ôrnek alir, Tanımayanlar ise İbret Alır Bizi anlatan şiirler yazılmadı henüzÇünkü biz dünyanın oyununda,hayatın acımasızlığında ve de sevdiklerimizin baygın bakışlarında unutulduk Belki sisLi 1 kıs gecesi Şayet soguk 1 Sohbahar ceSedimi buLacakLar camurLar araSinda 1eLinde reSmin 1eLinde Silahi var diyecekLer Ama Sen inanmayacakSin Daha Sonra kalkip bana geLeceksin eqiLip SariLacaksin O Soguk Vücuduma iSte o An 1 fiSilti DuyacakSin DudakLarimdan ’ELveda’ Bizler umutsuzluğun olduğu yerde,umudumuzu kaybetmeden yürümeyi biliriz Her yürüdüğümüz yolda Çakıllar,her durduğumuz yerde Çakallar olsa ne yazan!Ya ölümüne Severiz,yada tek kalemde Sileriz!Tarihi Biz YazdıkTarihtende Biz Sileriz Sén Séni SéVéni Dağda Çoban oLsa… SéVMé! SEni SEvMEyeni MiSirDa SuLTan oLsa KimiNe Tarafından KraLım! , KimiNe Tarafından yaLanıM! Şan Şöhret Sizin Olsun Ben Falanım Filanım… BeN SiGaRa TiRyaKiSi DeğiLiM SiGaRa iÇeRKeN DüŞüNDüĞüMüN TiRYaKiSiYiM KıZ DediğiN iStanbuL GiBi oLmaLı; FetiH’i zorlama, FatiH’i TeK oLmaLı Durumum Çevrim içiBeynim MeşgulRuhum Hemencecik DöncekAklım DışarıdaElim TelefondaKalbim çevrim dışı Bir gün titreyerek uyanirsan bil oysa resmini optügüm gündür Fakat bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ancak oldügüm gündür Bir cicek sev hic solmasin, bir arkadaş sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin dikkat dikkat düşüncesiz kalmaktan kan kaybeden bir hastaya ivedi sevgiye gereklilik vardır derhal bu msja karşılık vermessen hastayı kaybedeceğiz LÜTFEN DİKKATE ALIN bir kelebek olsam güneş yağmur demeden kanatlanarak yanında uçardım omzuna konup sana doyasıya bakar hiç haber vermeden yanağından öper kaçardım gözlerine baktıkça ağlasada gözlerim gözyaşı dökmek içinde olsa o güsel gözlerini özledim penceremi araladım rüzgarlarla öpücük yolladım acilen pencereni arala öpücüğü yakala yanağında hissettiğin anda bir çağrı yolla seni sensiz yaşayabilirm, en azından başımı dinlerim aşk birincil okulda göz kırpması,orta okulda dudak şapırtısı,lisede yatak gıcırtısı,üniversitede çoluk çocuk vızırtısı yüzüne karşısında SENİ SEVİYORUM dienin sevgisinden belirsizlik et çünkü sevgi sessiz aşk dilsizdir Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin Hayaller defalarca yalan olur, hayalde degil canimdasin Yildizlar Dek Parlak, Yildizlar Dek Güzelsin! Aranizdaki Tek Ayrım, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!! Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR! Kežke yalnżzlżšżm dek yanżmda olsaydżn Onunla paylažtżklarżmż seninle paylažsaydżm Kežke senin adżn yalnżzlżk olsaydż ve ben defalarca yalnżz kalsaydżm Bir gül yetižtirdim adżnż ažk koydum kopardżlar, bir gül daha yetižtirdim adżnż sevgi koydum kopardżlar, son bir gül daha yetižtirdim adżnż ayrżlżk koydum onu heržeye rašmen yažatżyorlar Ne varsa aradygim bilki sende bulmusum, Senden öncesi yoktu seninle var olmusum, Sende bütün umutlar sende bütün özlemler, Beni sende arama ben artik senin olmusum OMRUME YETECEK BiR ASK ARARKEN SENi BULDUM, SiMDiYSE ASKIMA YETECEK BiR OMUR ARIYORUM, CUNKU SENi COK SEViYORUM I looked beygir you and said that: ' I'm forever yours' ( Sana baktım ve şöyle dedim: sonsuza dek seninim) You hide behind a smileYou're faking (Bir gülümsemenin arkasına saklanıyorsunSen gerçek değilsin) I'm walking away from everything (Herşeyden uzaklara içten yürüyorum) Live,,Love,,Burn,,Die Yaşa, Sev, Yan, Öl I want my dreams to become a reality (Rüyalarımın gerçek olmasını istiyorum) I can feel you all around me (Seni her tarafımda hissedebiliyorum) I will never let you go ( Gitmene katiyen müsade vermeyeceğim) Boys break hearts so why don't you break their neck? ( Erkekler kalp kırar peki siz niçin onların boyunlarını kırmıyorsunuz?) Behind a smile is everythingYou'll never understand (Bir gülümsemenin arkasından herşeySen bunu anlayamazsın) When I'm alone, i think of you ( Yalnız olduğunda seni düşünüyorum) I have no idea who I am (Kim olduğum hakkında hiçbir fikrim değil) S£wdamızın adı B£rrak Sonu toprak dön£n alçak oLSun §£nd£n ßæ§kæ§I yæLæn §£nd£n §onræ§I vefat , §£nd£n qayrI§Ina yokum ! Hele Bir Kapansın Kapılar ! Sular Durulsun ! Bıçak Atacagım Bütün 12'Den ! Kısa Devre Yapsın Kalbim ! Ellerım inatla Dokulsun Cıgaraya ! Alemin Derdi oLmusum demekki zamanında ii koymuşum ! SiL KıZıM SiL AkLınDaKi O KaRaNLıK ESeRi En KRALINDAN ÜSTÜNDÜR Bu GöRDüYüN SeRSeRi! ZAR aTMaM $aNSa iNaNMaM ORTADA ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM! $ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur! 'Sanal Alem İşte daLqasIz denize cümbür cemaat KAPTAN! îlk gôrûstê a$kâ înânîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrârmî gîrêyîm ? µmµtLârâ kânmâ µmµtLâr ßîr gûn îmkân§izLâsîr hâyâtî tøz Pêmßê yâ§îyørµm §ânmâ,hêr Rênk ßîr gûn §îyâhLâ§îr YakLa$Ma¡UZakLa$¡DîDîk DîDîk ëDërîM ha¥atIñI,ßëñDëñ ßa$kasIña ¥a$atMaM sëñî,tarîhîñî VururuM,añILarIñI asarIM,¥ûrëgîñë saPLarIM këñDîMî ßëDëñîñDë ¥atI¥a kaLIrIM,tëñîñDë ßëkLërîM gëLëcëgîMî¥akLa$Ma Daha kû¢ûk a$kLara katLañaMaZsIñ BENÎMLE ÔLÛRSÛN BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmEÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr Ben Kubar Değin Asil, Deligonca Değin U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Değin Lüx & Cocaine Dek Tehlikeliyim ! SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Değil Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin ! Bir $iseden dókúLen SARAP ' in degiL, Bir tek kagitLa SariLan ESRAR ' in degiL, SødayLa patLayan ILAÇ ' in degiL, Biz DELIKANLI adamin MUPTELA ' Siyiz ! ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor Kapat GozLérini Vé Bana Bak Bén! Diyé Né varsa Gordugun i$té O Sénin Yoklugun Fani Dunyanin Sonsuz Padisahi Dégiliz Biz parcaLAnmis Gonul HirkaLarini Yamar Dikeriz Biz DostLarLA agLAr DostLarLa GuLEriz GozLérDé Ağlama Yahut Ruh Gok KusagiNa SaHiP oLaMaz! ozun Aydin Artik Ozgursun Artik ßaGimsizzsin SabaHa Butun uCakLAr Vé KucakLAr Sénin Seni Hayatın Kurallarına Göre Yok Kafama Kadar Yaşadim Hãsrêtîm'd!ñ $îmdî îsê Ñêfrêt!m'sîñ, duy bunlãrî; kãlbîñê î$lêsîñ, sêñ nãsîl bîrîsîñ? Sen Benim Ayrıca var oluş ; Hemde Değil Oluş Sebebimsin Kimse ßir $eyler Dokundurma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız Susun!! Ne çok öğrndi bu gönüL ne fazla söndü, ne çok yandı Her defasnda bu SoN sndı lakin aLdndı ßu gönüL uyandı, bu sabahleyin yndn b$Ldı! ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi Nefret Dehşet ediorum sndn!! Nefret Edilen Şey edeceğim ismini söyLeyenLerden, senden bahsedenLerden!! SiLdim anıLarımdan seni Hiç merak etmiorum, sewio musun artık beni Kafam, ruhum, bedenim sensiz!! Eminim, mutLusundr ßnsiz! SnnLe ßen ßu Öykünün Kaybeden iki kahramanıyız SnnLe ßen Dünya Denen Cehennemde İki Garip YaLancıyız! öLdrecktm sni İncitecektim Unutacaktım Lakin Lanet oLsn !! Kıyamadım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım Ndn ırk bu kdr zalim, ndn dostun dşmanndn farksz, ndn kybdnce değrler anlaşlr, ndn kuvvetli her zaman duyguLrLa oynaşr?! Sen bnm ellerndn tutabldiğm, yanağnı ok$aybldiğm, sevgiLm, srda$m, biricik sewdam AyrıLık unutnLra mahsus!! Sen ßnm Ellerinden Tutabildiğim, Yanağını OkşayabiLdiğim, SarıLıp AğLayabildiğim Sevgilim, Dostum, Sırdaşım, Biricik Sevdam !!