B bilgisayarci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,563 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 96 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 15 Kas 2023 #1 Tahılsız Pratik Kapuska Tanımı İçin Gereçler 1/2 (yarım) küçük lahana 2 adet köy biberi 1/2 (yarım) kuru soğan Sadeyağ Kimyon 1 yemek kaşığı biber salçası Tuz 4 su bardağı kaynar su Tahılsız Pratik Kapuska Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Lahanayı yıkayıp küçük küçük doğradım. Soğanı ve biberleri yemeklik doğrayıp sadeyağda kavurdum. Salçayı ekleyip kokusu çıkana kadar kavurdum. Üzerine lahana, su ve baharatları ekleyip kısık ateşte pişirdim. Sıhhat afiyet olsun Tahılsız Pratik Kapuska Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Tahılsız Pratik Kapuska Tanımı İçin Gereçler 1/2 (yarım) küçük lahana 2 adet köy biberi 1/2 (yarım) kuru soğan Sadeyağ Kimyon 1 yemek kaşığı biber salçası Tuz 4 su bardağı kaynar su Tahılsız Pratik Kapuska Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Lahanayı yıkayıp küçük küçük doğradım. Soğanı ve biberleri yemeklik doğrayıp sadeyağda kavurdum. Salçayı ekleyip kokusu çıkana kadar kavurdum. Üzerine lahana, su ve baharatları ekleyip kısık ateşte pişirdim. Sıhhat afiyet olsun Tahılsız Pratik Kapuska Tanımı Fotoğraflı Yapılışı