E elektronikci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,387 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 May 2024 #1 Tahinli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 200 gram margarin yahut tereyağı 1 su bardağı tahin 1 su bardağı toz şeker 1 yumurta (akını üzeri için ayırın) 1 paket vanilya Aldığı kadar un Üzeri için; Yumurta akı Dövülmüş fındık Tahinli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Oda sıcaklığında margarini ,yumurta sarısı ,şeker, tahin ve vanilyayla yoğuruyoruz. Azar azar un ekliyoruz. Ele yapışmayan bir hamur oluyor. Ben 3,5 bardak un kullandım. Tahin ölçüsüne nazaran sizin un ölçünüz değişebilir. Hamurdan ceviz büyüklüğünde modülleri yuvarlayıp evvel yumurta akına sonra çekilmiş fındığa batırıp tepsiye diziyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 30 dakika pişiriyoruz. Şimdiden afiyet olsun Tahinli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Tahinli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 200 gram margarin yahut tereyağı 1 su bardağı tahin 1 su bardağı toz şeker 1 yumurta (akını üzeri için ayırın) 1 paket vanilya Aldığı kadar un Üzeri için; Yumurta akı Dövülmüş fındık Tahinli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Oda sıcaklığında margarini ,yumurta sarısı ,şeker, tahin ve vanilyayla yoğuruyoruz. Azar azar un ekliyoruz. Ele yapışmayan bir hamur oluyor. Ben 3,5 bardak un kullandım. Tahin ölçüsüne nazaran sizin un ölçünüz değişebilir. Hamurdan ceviz büyüklüğünde modülleri yuvarlayıp evvel yumurta akına sonra çekilmiş fındığa batırıp tepsiye diziyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 30 dakika pişiriyoruz. Şimdiden afiyet olsun Tahinli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı