K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 19 Ara 2023 #1 Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler 1 kg tavuk but eti minik doğranmış 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz biber 1 tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber Ekmek ya da lavaş Sıvı yağ Söğüş için; Domates Soğan Biber Tavuk Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavukları sıvı yağ ile birlikte tavaya alıyoruz. Suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Ardından suyunu çeken tavuklarımıza baharatları ekliyoruz ve kavuruyoruz. Ayrı bir yerde domates, biber ,soğanı doğruyoruz. Ben ekmek tercih ettim lakin siz lavaş kullanabilirisiniz . Önce tavuk tantunimizi ekmeğin ortasına yerleştiriyoruz . Üzerine hazırladığımız söğüşü ekliyoruz ve acı severseniz bul biber serpip servis edebilirsiniz afiyet şifa olsun Tavuk Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler 1 kg tavuk but eti minik doğranmış 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz biber 1 tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber Ekmek ya da lavaş Sıvı yağ Söğüş için; Domates Soğan Biber Tavuk Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavukları sıvı yağ ile birlikte tavaya alıyoruz. Suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Ardından suyunu çeken tavuklarımıza baharatları ekliyoruz ve kavuruyoruz. Ayrı bir yerde domates, biber ,soğanı doğruyoruz. Ben ekmek tercih ettim lakin siz lavaş kullanabilirisiniz . Önce tavuk tantunimizi ekmeğin ortasına yerleştiriyoruz . Üzerine hazırladığımız söğüşü ekliyoruz ve acı severseniz bul biber serpip servis edebilirsiniz afiyet şifa olsun Tavuk Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı