T tekin Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,708 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 95 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 17 Ara 2023 #1 Tavuklu Pilav Bebekler İçin Tanımı İçin Malzemeler 1 tavuk but 2 avuç pirinç 1 tatlı kaşığı domates püresi Zeytinyağı Tavuklu Pilav Bebekler İçin Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Budu haşlayalım. Ayrı bir tencerede yağ ve domates püresi bir kaç çeşit çevirelim, içine pirinci atalım. Minik modüller halinde doğradığımız tavukları ve tavuğu haşladığımız sudan ekleyelim. Ben biraz sulu olmasını istediğim için 1,5 çay bardağı kadar ekledim. Afiyet olsun. Tavuklu Pilav Bebekler İçin Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Tavuklu Pilav Bebekler İçin Tanımı İçin Malzemeler 1 tavuk but 2 avuç pirinç 1 tatlı kaşığı domates püresi Zeytinyağı Tavuklu Pilav Bebekler İçin Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Budu haşlayalım. Ayrı bir tencerede yağ ve domates püresi bir kaç çeşit çevirelim, içine pirinci atalım. Minik modüller halinde doğradığımız tavukları ve tavuğu haşladığımız sudan ekleyelim. Ben biraz sulu olmasını istediğim için 1,5 çay bardağı kadar ekledim. Afiyet olsun. Tavuklu Pilav Bebekler İçin Tanımı Fotoğraflı Yapılışı