Son Konu

Terminatör'ün Yolu Ghost Recon Breakpoint'e Düştü

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
content_65354.jpg

Ubisoft bugün Studiocanal işbirliğiyle, orijinal 1984 yapımı The Terminator filminden esinlenilen görevler, düşmanlar ve diyaloglarla dolu ücretsiz etkinliğin yayınlanmasıyla birlikte Terminatör’ü Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint’e getirdi.

Bu canlı etkinlik bugün saat 12:00’den itibaren PC, Xbox One, PlayStation 4 ve Stadia’daki tüm oyunculara ücretsiz sunulacak.

İster tek başınıza, ister co-op oynayabileceğiniz Terminator Etkinliğinde, Auroa’daki yeni bir bölgede geçen yeni hikaye görevinde, gelecekten gelen beklenmedik bir tehditle yüzleşeceksiniz. Oyuna eklenen iki ana hikaye görevinde oyuncular Terminatör’ün planlarını durdurabilmek için gelecekten gelen Rasa Aldwin’i kurtaracak ve birlikte çalışacaklar. Bu iki görev 29 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde açılacak ve etkinlik bittiğinde de oyunda kalacaklar. Ayrıca oyuncular günlük görevlerde zorlu T-800 sayborglarıyla da yüzleşebilecekler.

29 Ocak ile 6 Şubat arasında sürecek olan canlı etkinlik sırasında görevleri tamamlayan oyuncular, The Terminator filminden esinlenen özel eşyalar kazanacaklar. Bunlar arasında filmin ikonik punk kostümü, yeni Terminatör silahları ve araçları da bulunuyor. Etkinlik görevlerini tamamlayarak kazanacağınız ödüllerin yanı sıra, Ghost’larınız da Terminatör’den esinlenilen iki paket ile kişiselleştirebilecek, oyun içinde Terminatör veya Kyle Reese görünümüne bürünebileceksiniz.

Etkinliğin Türkçe altyazılı tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz:





 
Üst Alt