G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 26 Kas 2023 #1 Un Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler Hamur için 250 gram margarin yahut tereyağı 1 türk kahve fincanı sıvı yağ 3 yemek kaşığı pudra şekeri 4 yemek kaşığı nişasta Alabildiğince un Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Oda sıcaklığında margarinimizi ve bütün gereçlerimizi yoğurma kabımıza alalım. Unu denetimli atalım ve kulak göğsü kıvamında hamur yoğuralım. İstediğiniz formu verebilirsiniz. Ben kalıp kullandım. Sonra soğuk fırında 180 derece de pişirelim beyaz olsun. Afiyet olsun. Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Un Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler Hamur için 250 gram margarin yahut tereyağı 1 türk kahve fincanı sıvı yağ 3 yemek kaşığı pudra şekeri 4 yemek kaşığı nişasta Alabildiğince un Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Oda sıcaklığında margarinimizi ve bütün gereçlerimizi yoğurma kabımıza alalım. Unu denetimli atalım ve kulak göğsü kıvamında hamur yoğuralım. İstediğiniz formu verebilirsiniz. Ben kalıp kullandım. Sonra soğuk fırında 180 derece de pişirelim beyaz olsun. Afiyet olsun. Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı