Son Konu

Unlu Turk Tenisciler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Unlu Turk Tenisciler,

Son uc yıldır Katar'ın başkenti Doha'da duzenlenen “WTA CHAMPIONSHIPS in 2019, 2019 ve 2019 yıllarındaki ev sahipliğini Turkiye ’nin devralmasıyla birlikte tanıtım calışmalarına tum hızıyla başlandı

2530 Ekim 2019 tarihleri arasında Sinan Erdem Spor Salonu ’nda duzenlenecek olan turnuvanın tanıtımı kapsamında teniscilerimiz, universitelerin Tenis kulupleri aracılığıyla ceşitli organizasyonlar duzenlemeye başladı

Son donemde Turk tenisinin lokomotif isimlerinden olmuş şampiyon tenisci İpek Şenoğlu, Turkiye Tenis Federasyonu tarafından, bu tanıtım calışmaları icin gorevlendiridi İpek Şenoğlu ve genc tenisci Melis Sezer, tanıtım calışmaları kapsamında dun İstanbul Teknik Universitesi ’ni ziyaret etti

Tenise meraklı oğrencilerin katılımıyla gercekleşen seminerde; Turk Tenisi ve WTA CHAMPIONSHIPS konuşuldu, oğrenciler sporculara merak ettikleri soruları sordu Hangi Universite Tenisi Daha Cok Seviyor! aktivitesi devam ediyor… 15 Mart 2019 Marmara Universitesi, 13301430 Hangi Universite Tenisi Daha Cok Seviyor! turu ileriki aylarda diğer universiteler ve ilk oğretim okullarında da devam edecek

Üst Alt