Son Konu

ÜST ÜSTE hatalarrrr :(

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
arkadaşlar sevdiğim kızın büssürü erkek arkadaşı vardı hepide cana yakın di hayatımlı canımlı konuşmalar filen bende bana göre olmadıgını anladım ve konuşmadım 1 hafta baştan başa yalnızca 3 kere sordu bana niye konuşmuyosun diye bende cevap vermedim silmişdim artıq daha dün msnde sordu bana niye konuşmuyosun bişey mi gördün duydun diye ben cevap vermedim bundan sonradan benim kankama sormuş niye konuşmuyo diye beni reddetmişdi bu kız demiş kankama cıkmayı kabul ederse konuşurmusn filen demiş benim bu lafa kafam attı bağlı dedim msnden kıza ya sen ne biçim insansın istemiyorum konuşmak bi sebebi yok bunun dedim sonra cok üstüme geldi ve birincil kez kıza küfür ettim ve s1kt1r git dedim o bu lafın üzerine hemen pki dedi ve konuşmadı sonradan aradan 10 dk gecdikden daha sonra msj attım ben çünkü küfür ettöişidm ve cok üzüldüm dedim kii ben böle bitmesini hiç istemezdim özür dielirm küfür ettim için dedim oda ben özür dileirm dedi derhal cok üzerine geldim dedi daha sonra dedim ben böle olmasını istemezdim lütfen anla beni dedim istemiyorum senle konuşmak lütfen zorlama dedim oda bunun nedeni vardır ama üstüne gelmiyecem dedi bende hoşcakal dedim ve cıkdım msnde sonra şimdi sabahleyin acdım msn de

sana bunları yasattğım icin seni bu kdr üzdüğüm icin cok özür dilerimbn hic böyle olmasını istememistimbunları yasamayı gercekten yargı etmiyosun sen ben cok karıstırdım sni hayatınıözür arzu etmek yetmicek biliyorum ama icim hic rahat olmıcak kesin olablrsin

diye msj atmış

şunu sölemek icabında bu kıza hala cok aşığım fakat bu beni reddetmişdi ve bunu arkadaşlığını cekemiyorum arkadaşken hiç bedel vermiyor insana bunbdan dolayı onu unutmakdan başka carem yokkk

takviye edermisniz sizce napmalıyım dorumu yanlışmı yapmışımmm

Üst Alt