Son Konu

вεвisн^den nickLer bakmaya değerLer.. :)

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
вεвisн^den nickLer bakmaya değerLer değerle ilgili nickler kanky nickleri falan filan nickler çok kötüyüm nickleri ^^ hérséЧ b0mb0q wé yiné kimsé y0q!! Biqün Pişman oLupta Dönersen Geri GönüL Kapım Açık Fakat Nah Girersin İçeri ! !!! SuYun IhTimaLi YokTurDaLGaLanMak İçin Müsade IsTeMeMTsuNaMiYe BasLaDığımDa EnGeL DinLeMeM!!! S£nd£ KaLsIn DeV AyNaN BaKtIkçA aSlInDa N£ kDr Kçk oLduNu Fark £D£RsInOkDr m£Rak £Tm£ YuKarLaRıDüş£rs£n ߣLiNi iNciTiRsIn biR waRmışş Bir YoqmuŞşBuqüN waRmıshYaRın yoq oLmuşş beN Ne fünYeSi çekiLmiŞ eL bombasıyıM ne de diNamiT BeN yeRin aLtıNa qisLenmiŞ maYıNım üsTüme baSaNııı PATLATIRIMM Ben hiç mutluluktan delirmedim fakat delirmekten mutluyum d!ikkaT!mi ¢kmez k!mse,d!kkaT eder!m !$!me geLirse Ben seni, son Rondo bisküvimi verecek vede yolculuğa çıktığında arkandan Ülker çikolata yemeyecek kadar fazla seviyoyum HépTé DéfoLuLaR ßuLuoR ßéN! emrindeki SaNay! Dé!L Orj!Ayakkabı ß!r aŞk aRıoRum ßén!! Nikahına beni de çağır Asuman istersen yaparım sana pansuman bu adam kim diye soran olursa dersin sıvacı Osmannnn нαу нαу ,,ηє ιѕтєяѕєη ѕαу ѕαу ,, вєη¢є ѕєηιη αѕкιη ℓαу ℓαу нα∂ι σgℓυм уαℓℓαн ѕαηα вαу вαу yeni 1 manita yapmı$sın buLu$unca habr werDe 1 ksa eqmek qönderiim e umulan KAAR EKMEKSİZ YENMEZZZ! Dünya nüfusuna kadar her erkeğe 2 kız düşüyormuş Benim hakkımı kim yiyorsa haram zıkkım olsun pLatoniqh oLma yasıq sana deqmes ona ! yoqLuumLa eii qeçiNmeye baqh vaRLıım bir daha katiyen senLe oLmuyacaqhh beN seNsiz biR hiçseM seNde beNsiz biR pihsiN sendeki hava benim bisikletimin tekerleklerinde waRR coca coLa RekLamLarındaki penguen gibisin4 kaPak werSem geLirMisiNn?? ßugünlerde yeni hobim seni üzmek artık zorum alış buna qÖzLerine Mi iNaNayım^o) AqzıNa Mı ?^o) qÖzLerinE Mi BakayıM^o) Aqzına Mı SıçayıM:| aşqq her daqqa qıwırırr 3 en qüseL çirqin bnmm varmı uLen!! hayat mOtRoCk HaDi KuDuRoCk SeytaNa SöLicEm ArtIk $u TüyüNÜ bEnDeN AlSIN bİşe yapmak İstiyoRsan avazInın çıktığı değin SuS!! ßeni ßu oyunLarLa yıkamazsIn ya ßiRaz daha çaLı$ yada acI çeKmeye alı$ ! senin marqka olduqunn yerde etiketi ben koyarrımmm ! coca colayım hayatın tadıyımroccoyum choq $ekerimalbeniyim ßahanem cookçikolatalı qofretim arkadaŞlar beni sewmeyen warmı? h£®k£s aynıyk£n ߣn fa®klıydım $imdi h£®k£s fa®k pe$ind£ ߣn yin£ aynıyım! pazartesi bakistik, sali tanisdik, carsamba arkadastik, persembe iki asik cuma alistik, cumartesi tartistik, pazar ayrildik aşqh bi toBa benseRR öNce teqmeİ basaRsIn sonradan peşİnden koşaRsIn keh kehisdennicklerbakmayadegerler5c5833d40a5c7alt qéL dérsém qéL qid dérsém qidmé Né İsTanßuL 1 Déniz Né Sén 1 qémi ßu kaFayLa qidéRsén cOk skérLéR séNi ßén séni ßöyLé tanımadımkoLpaLa$ma kéndin oL ßiraz oqLum ! Birini sewdim k@ns£r oldu birini sewdim v£r£m oldu birini s£vdim k@myon ç@rptı KAFAMI BOZMA SENİDE SEWERM KaZa qibiyim,kimin başına qeLceim muhakkak oLmas bEn kEnDiMe a$ıĞıM üstelik pLaToNiK! Sen 61 dakika 25 saat 5 mevsim 13 ay 7his 8günherşeyden 1 fazlasın , her yönden farklısın çünkü sen fazla TATLISIN ka$ar değil Dediğin, ßir Yer Var mI ßiLdiğin? Geçmi$imi çöpe AttmıKarı$tırın özenTiLEr Ben ne erkekler gördümGül gül öLdüm ßn JuLiet Grçk Aşkn SavaŞcısı DikkT! RomeQ Aranıyooo telaş kan aranıyor grubu fark etmez(imza: vampir boS biRakdim niCk yeRini defalarca boMbo$ Herkez Kendi Çapında Muhteşemdir ; Kiminin Çapı WardıR Kiminin YarıÇapı qté qéLDi a$kıMızzikimiZde $a$kınıZz The Sun Of My Dark Street ( karanlık sokaklarımın güneşi) KaŞAr SeVEnİn EvİNe SaLAm GiRMeZ Sen aNca oNa BuNa laf yeTişTiRİmaJ BozuK bundan böyle DeqişTiRHeR KaDini AnnneN Mi SanDinOkuyuP KafaNi BayaBi qeLişTiR CiDDiysen vaRım ! DeqiLSeN SörF YapaRıM! Bana Bir Evet'de Dünyanın Tüm Jelibonları Senin Olsun Hér Zaman ßénim Gibi Mütéwazi oLun ßén MüKémméLLiğimi Buna BorçLuyum ) Ara Sıra melek ara sıra şeytanım adamına göre değişir Benimle tartışıcaksanız müsade verinde beynimi çkarıyım Eşit şartlarda tartışmış olalım diye! it|é köpék|é µqrâ$âcâk wâktim o|sâydi vétérinér o|ur öncé séni tédâvi édérdim yaşam mOtRoCk HaDi KuDuRoCk heyy sennn !!yok yok öbürüü ! ıııı değil yok yanındaki !! UuFf sana diyorum bee $éкéя ßιѕнє(●●) , qüѕєℓ ßιѕнє (●●) , тαтℓı ßιѕнє(●●) αѕι ßιѕнє (●●) , уσк ßöℓє ßιѕнє ●● » ßeny çekemeyenLer ''anten'' taKtırSıN « KomikLiq yapmaya çaLşma ! ßuqün qüLme Fonksiyonumun piLi biTTi umuRsamas tavRımın hasTaSı oLun x))) TakLitLErimden Sakınmayın Çünkü Bana uLaşamıcanıs İçin Ancaq OnLarLa YEtinirsinİss x))) DnYaYa Téq ArmAqaNm OrtA ParMaqıım seN dü$ünürsün, Ben uygularım iŞte farKımıZ Bu! benİ eleŞtirceNe beYnİnİ gelİştiRRR xD boşvEr benİ aLdıRma bEn söylErim takıLma ! aŞk deniLEn meYdanDa görüŞürüs nasıLsa x)) Sende hiç kibir yok, Sende hiç karakter yok, Laftan hiç anlamıyorsun, Yapıştın bana çıkmıyorsun ! Şimdi dersaneli olduk! Yanıt anahtarını doldurduk! Yeniden yetmedi netimiz! KAHROLSUN SINAV SİSTEMİNİZ Alı$tık Arkadaş Kazığına Heryer Kanky Mabedi!!! Yanımda Yokken Durur Hayata Dair FonksiyonLarıM!!! Hanginiz Alaka Gösterdi Fakat bEnden BekLediniz!! Hayatımda kan grubumdan diğer artı bişey değil!!! ҳ̸Ҳ̸ҳ || ßeN HaYaTı CeVrIm Dı$ı Ya$ıoRuM Yaşam ßeNi £nGeLlese NoLuR || şımaRık ukaLayım isTeince Lafı koyaRım fakat çok Alıngan ve aLınqanım çözemessiN ßeni! ßen Şiddet oLanLaRdanım YaLnızLıktan Midem BuLanır GeL desem kazanç Misin? eqєя вυ вiя σуυиѕα вєи∂є σуиυуσяυм ! Aмα şυиυ вiℓki вєи αѕℓα уєиiℓмiуσяυм SaNa Dü$eN Susmak ÇeNeNi YoRMa SaYGıLaR!!! KaRaKTerin kadar konusTa KafamıZzı DinLeyeLim beqenmeq sefmeq oLsaydı kaLbm çöpLk oLurdu ßN imkaNsız aşkLar içiN yaratLmşım kié qiT derhal imkaNszz oL öLé qéL xD hiç bir operatör beni bağlayamaz fakat, sensiz hayata A$k TeKn!k B!r HaD!sEd!RFaLaN fiLAn HeRşEy BUNDAN BÖYLE aNti YaLan !!YasaL Uyarı!! Bu Kişiye Erişim Mahkeme Kararıyla Yasaklanmıştır!! Allah' M yqmrr yaqdır Yeryüzünde pisliqq coqq!! Hayat Né Garip öküzLér FaLan SANA KARŞI Bİ TEK SEVGİ DUYABİLİRİM O DA HAYVAN SEVGİSİ bnm gibisini google da araasan bulamazsın Aşk bakmaktan ibaret olsaydı öküzler trene aşık olurdu Seni kaybetmemekte kararliyim Kararlarimda israrliyim Israrlarimda inatçiyim Inatlarimdan da VAZGEÇMEM denize bakiyom seni goruyom,gokyuzune bakiyom seni goruyom,yildizlara baktim seni gordum Allah kahretsin cekilsene lan okuz KimyasallaştırılmıŞ üzüntü Terapisi dü$€M€dq d€Nqi D€nqiN€: TEK RAKİBİM AYNADAKİ YANSIMAM TuTamicaM SözLer VerMem ßaSiT kişiLerLe MEvZuu yaPMAm ßaZı ŞyLri KATIYEN AfeTmem Ağır GeLiYoSa ßu SzLer FiRar SerßesT ÜsTeLeMem ''kim kim kimO mu oda kimHA derhal hatırladım yıpranmış aşqum'' BeLkydE vakitsiz aÇtIm İçİmİ HayaTı pii ye aLın x'e deqer Verirsen noLur ? qtü kaLkarr KopyaLa Tarzımı Yapı$tır Hayatına x) ßana hiÇ inanma yaLancıyım! Oturup ßirşey anLatma aLaycıyım!! Sénin yaran ßana değmez canım…ßénimle oyun olmaz mızıkçıyım!!! KAIDE1) Ben Herzaman Haklıyımdır KURAL2) Haklı Olmadığım durumlar olabilir oysa doğaldır O zaman KURAL1) Geçerlidir Aslnda bu kdr kötüLüğü sen üzülme die yaptıımı sana itiraf edemicek kdr kötüyüm işte KeLimeLerLe anLatıLıCak dek basit biRi deGiLim '!! ŞıMARıĞıM, UYsaLıM, İsTeYince laf SoKarıM, cok alıngan ve ALıNGaNıM ÇöZeMeZsiN BeNi, BeN şiddet oLanLarDaNıM!! ßir Hristiyan öLdü hepiniz hristiyan oLdunuz ßi Hrant öLdü Hepiniz Hrant oLdunuzDua Edin ßüLent Ersoy ÖLmesin ßeni Tanımayan ßeni Cekemez Tanıdıqtan daha sonra iSe vazgeçemez Yılbaşı iptal ediLdi çünkü eskisini buLdular pozitif Raad'ım!! RaatSız Eder mi ? Etse Bile! Fark Edermi ? seNdeydi Kusur ! şeRefsizliqTi soN moDa ! $iddeti sevmem ama kuLLanmayı iyi biLirim! Mutluluk mu?? Uçuorummm Küfür müü?? Üstüme Yokk YaLan Mı? Tiksiniorum Hoşlanmak mi? ÖlümüNe Aşk mıı?? Beni öldüren tek sey Vefat mü?? Korkum yok İhanet mi?? Korku EdioruMm Düsmanlık mı?? Hiç düsman olmadım Kıskanclık mı?? Kişiliksizlerin kimliği Şerefsizlik mi?? Hiç Tanımadım YaŞaMaKsA Sevmek bEn De SeNi SeViYoRuM  

Üst Alt