Son Konu

Windows 8 Nasıl Format Atılır Resimli Anlatım

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Windows 8 Format Atma Resimli Anlatım

Windows 8 buyuk surprizlerle girdi hayatımıza Yeni bir gorunum ile kullanıcıya sunulan windows 8'e format atmayı sizler icin resimli olarak hazırladık

Eğer windows 8 işletim sistemi kurulu olan bilgisayarınıza format atmak istiyorsanız aşağıdaki adımları sırasıyla takip etmeniz yeterli olacaktır

Windows 8 Nasıl Format Atılır Resimli Anlatım

imageswindows8nasilformatatilirresimlianlatim5b0434dc6528e

Windows 8 kurulum cd sini taktıktan sonra karşınıza cıkacak ekranda dil, bolge ve klavye giriş yontemini sectikten sonra next diyoruz ve bir sonraki adıma geciyoruz

imageswindows8nasilformatatilirresimlianlatim5b0434dd75db0

Karşımızda windows 7'de olduğu gibi Şimdi Yukle butonu cıkacak Bu butona tıklayın kurulum başlıyor mesajını alacaksınız

imageswindows8nasilformatatilirresimlianlatim5b0434de8f150

Windows 7 de olduğu gibi karşınıza urun lisans anahtarını soran pencere gelir Urun anahtarını doğru bir şekilde yazdıktan sonra Windows 8'in kurulumuna devam etmek icin next butonuna tıklayın

imageswindows8nasilformatatilirresimlianlatim5b0434dfa5694

Şimdi yukardaki resimde olduğu gibi karşınıza hizmet sozleşmesi gelecek Sozleşmeyi kabul edin ve Next butonuna tekrar basın

imageswindows8nasilformatatilirresimlianlatim5b0434e0bdba9

Buraya kadar herşey normal ise işleme devam edelim Karşımıza gelen bu yeni ekranda size ne tur bir yukleme yapmak istediğiniz soruluyor Yeni bir kurulum mu yoksa yukseltme mi?

imageswindows8nasilformatatilirresimlianlatim5b0434e1d8e10

Burda yapmamız gereken upgrade seceneğini secip NEXT butonuna tıklamak

imageswindows8nasilformatatilirresimlianlatim5b0434e2f299d

Karşımıza hard diskimiz cıktı Benim hard disc kapasitem 20 GB Sizde kendi bilgisayarınızın HD si cıkacaktır Windows 8'i kurmak icin ekranda gorunen driver yazısına tıklamak ve eğer hard diski bolumlendirmeyecekseniz NEXT butonuna basmak

imageswindows8nasilformatatilirresimlianlatim5b0434e40683a

Şimdi aynen Windows 7'de olduğu gibi yukleme işlemi ve sırası bize yavaş yavaş gosterilecek Yapmanız gereken arkanıza yaslanıp yukleme işleminin bitmesini beklemek

Üst Alt