Çinli teknoloji şirketi Xiaomi'nin epey dikkat çeken akıllı televizyon aparatı "TV Stick"in 4K çözünürlük takviyesi sunan versiyonları Türkiye'ye giriş yaptı. Andorid 11 işletim sistemine sahip olan aygıtlar, sahip oldukları özellikleriyle dikkat çekecek üzere görünüyor. Lakin fiyatların tartışma yaratacağını şimdiden söyleyebiliriz.
Xiaomi TV Stick 4K, Android 11 işletim sisteminin yanı sıra Dolby Atmos ve Dolby Vision üzere gelişmiş ses ve imaj teknolojilerine de dayanak veriyor. Dahili Google Asistan sayesinde ses ile de denetim edilebilen eser, Bluetooth irtibat takviyesine de sahip. Bu sayede telefonunuzun ekran yansıtma özelliğini Xiaomi TV Stick 4K'da rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Performanstan ödün vermeyecek
Xiaomi'nin 4K çözünürlük dayanaklı Android TV aparatı, dört çekirdekli bir işlemciyle geliyor. 2 GB RAM ve 8 GB depolama alanına sahip olan TV Stick 4K, performansıyla ödün vermeyecek üzere görünüyor. FHD çözünürlük sunan Xiaomi TV Stick'in bile çok kâfi olduğunu gözden kaçırmazsak, yeni eserin de tüketiciyi memnun edeceğini söyleyebiliriz.
Xiaomi Türkiye'nin yaptığı açıklamaya nazaran TV Stick 4K, 1.319 TL karşılığında satın alınabilecek. Xiaomi'nin akıllı televizyon aparatına şirketin Türkiye'deki internet sitesi üzerinden yahut tanınan e-ticaret platformları aracılığıyla sahip olabileceğinizi belirtelim...