bilgiliadam
Yeni Üye
Yalnızlık nickleri yalnızlık nickleri 2011 Bir kalp nelere yeterse, bir can bir canı ne dek severse bir damardan ne değin fazla kan geçerse, hayat ölüme ne dek değerse, sen de benim için pek değerlisin » Seni yıldızlara benzetiyorum onlar değin güzel,albenili ve güzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin » Bugün mavi bulutları avucunuza mutluluğu baş ucunuza sevgimi de usulca kalbinize koyuyorum Güneş sadece sizin için doğsun sizi seviyorum! Sevgililer gününüz kutlu olsun » Sabahleyin seni izlemesi için bir melek yolladım peşinden ama düşündüğümden de erken döndü Ne oldu dedim? Bir melek asla başka bir meleği izleyemezdedi Canım » Seni ne dek sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen her yağmur damlasını tutmaya çalış;tutabildiklerin senin sevgin, tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir » Gözlerinde sevinç, aşk, sevgiyi gördüm Aşkım » Hayatta iki kör tanıyorum ; 1´si senden başkasını görmeyen ben, 2´si beni göremeyen sen » Bir Gün Cehennemde Karsılaşabiliriz Sen Yürek Hırsızı Olduğun için , Bense Tanrıyı Bırakıp Sana Taptığım için » GÜNEŞİN BUZ TUTTUĞU YERDE BİR ALEV GÖRÜRSEN O BİL KI YALNIZ VE YALNIZ SENİN İÇİN YANAN KALBİMDİR » Dünyadaki en hoş şeyi sana tahsis etmek isterdim fakat seni sana veremem oysa ? » halk kırmızı güllerin arkasından koşarken ayakları aşağıda ezilen papatyaların farkına bile varmazlar » Aşkın birincil soluğu mantığın son soluğudur » En aralıksız aşk karşılığı olmayan aşktır » Irk hep birilerinin peşinden koşarlar, fakat dönüpte kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar » Nice millet gördüm kalpleri bomboş fakat mutlu, fazla eksik insanlar gördüm kalpleri sevgiyle batmış lakin aşk ateşiyle yanıp kavrulan, üzücü ve mutsuz! » Ben seni hatırından çıkmak için sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil günesin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım » Gökyüzündeki bütün yıldızları toplasan bir tek sen etmez, ama bir tek sen hepsine bedelsin » Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye karşı taraf ne de kimse sana rakiptiÇünkü sen benim için tekrar tekrar tektin » Eğer geceler seni düşündüğüm değin uzun olsaydı katiyen sabahtan olmazdı » Sen gözlerimde bir damla matem olsaydın seni kaybetmemek için ömür boyu ağlamazdım!!! » Hayatta üç şeyi sevdim Seni, Kalbimi, Ümit Etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Ümit etmeyi sevdim, şayet seversin diye