bundan yaklaşık 1 bucuk 2 ay önce bi magazadan alışveriş yaptım bende mağazacılık yaptıgım için kızla uzun vakit sohbet ettimgömleğimi alıp çıktımbundan 3 gün önce her tarafta o mağazaya gittim onu bakmak için yok alısveriş yapmak içinben içeri girince beni tanıdı yanıma gelip naber nasılsın dedi sohbet ettik işinden memnun olmadıgını yeni bi meslek aradıgını fakat cv hazırlayamadıgını söyledi bende sana muavin olurum dedim o da güzel olur dedi sana numaramı veriyim konusuruz dedi magazada yaklasık yarım saat durdum inanın hiç bi ürüne bakamadım onunla konusmaktan fazla koyu bi sohbet ettikertesi gün aöf sınavından cıktıkdan sonra hangi gün müsaitt oldugunu ögrenmek için msj attımmesajımı görür görmez beni aradıkısa bi sohbet ettik işte naber nasılsın sınav nasıl geçti ,ben solaryuma gidicem aksam kız arkadaslarımla takılıcam falan neler yapıcagını anlattı cok güzel ve heyecanlı bi ses tonuyla,ertesi gün pazar sınavından cıktıktan sonrada ben aradım telefonu açtıgından sesi fazla keyifsizdi soguk konustu karnım agrıdıgı için sınava gitmedim falan dedi hangi gün müsaitsin dedim ben ögrenip sana yazarım dedi görüşürz diyip kapattıkve ondan daha sonra hiç msj atmadıbugün ben ona whatsappdan yazdım nasılsın diye cevap değil,sonra seni yakından tanımak istemiştim iyi anlasıcagımızı düşünmüştüm aniden böyle olması beni şaşırttı dedim yine dönmedi,merak ettim aradım engellemiş galiba
merak ettiğim acaba nerede yalnıs yaptım nedne böyle bi u dönüşü yaptı yada benmi olayları yalnıs anladım kızları anlayamıyorum