K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 3 Ara 2023 #1 Yeşil Mercimek Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı yeşil mercimek 1 çay bardağı bulgur 2 kapya kırmızı biber 6-7 kornişon turşu 3-4 dal taze soğan Yarım demet maydanoz Yarım demet dereotu 1 çay bardağı iri çekilmiş ceviz (İsteye bağlı çok yakışıyor. Limon Zeytinyağı Tuz Yeşil Mercimek Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Mercimek fazla yumuşatmadan haşlanır. Ben 1 saat suda bekletip 10 dakika pişirdim. Bulgur ise pilav yapar gibi pişirilir. Soğumuş ve haşlanmış mercimeğe bulgur eklenir. Diğer malzemeler ince ince doğranıp eklenir. Tuz, limon, zeytinyağı ile harmanlanır. İsteğe bağlı iri çekilmiş ceviz eklenir. Afiyet olsun. Yeşil Mercimek Salatası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Yeşil Mercimek Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı yeşil mercimek 1 çay bardağı bulgur 2 kapya kırmızı biber 6-7 kornişon turşu 3-4 dal taze soğan Yarım demet maydanoz Yarım demet dereotu 1 çay bardağı iri çekilmiş ceviz (İsteye bağlı çok yakışıyor. Limon Zeytinyağı Tuz Yeşil Mercimek Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Mercimek fazla yumuşatmadan haşlanır. Ben 1 saat suda bekletip 10 dakika pişirdim. Bulgur ise pilav yapar gibi pişirilir. Soğumuş ve haşlanmış mercimeğe bulgur eklenir. Diğer malzemeler ince ince doğranıp eklenir. Tuz, limon, zeytinyağı ile harmanlanır. İsteğe bağlı iri çekilmiş ceviz eklenir. Afiyet olsun. Yeşil Mercimek Salatası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı