K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Haz 2024 #1 Yoğurtlu Jülyen Havuç Salata Tanımı İçin Malzemeler 4 adet havuç Yarım çay bardağı zeytinyağ 1 çorba kasesi yoğurt 2 diş sarımsak Tuz Üzerine 2 yemek kaşığı sıvı yağ 3 adet ayıklanmış kıyılmış ceviz 1 çay kaşığı toz biber Yoğurtlu Jülyen Havuç Salata Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Havucun her türlüsünü severim.Özellikle yoğurtlu salatası çok çok daha hoş oluyor.Ben biraz görsel olsun diye jülyen doğrayarak yaptım tavsiye ederim. Temizlenip yıkanmış havuçları jülyen doğrayalım. Tavaya zeytinyağ koyup üzerine havuçları dökelim. Sürekli karıştırarak soteleyelim. Üzerine tuz atalım.Havuçları çok öldürmeyin hafif canlı kalsın çatala dolanacak kadar yumuşak olması kâfi. Pişen havucu ocaktan alalım. Diğer tarafta tuz ezilmiş sarımsak ve yoğurdu karıştıralım.Ben sulu yoğurdu tülbentde biraz süzdürerek kullanıyorum. Havuçla yoğurdu uygunca karıştıralım. Servis tabağına alalım. Sıvıyağda ceviz kırıkları ve toz biberi hafif kavuralım ve salatanın üzerine dökelim. Salatamız servise hazır. Afiyet olsun. Yoğurtlu Jülyen Havuç Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yoğurtlu Jülyen Havuç Salata Tanımı İçin Malzemeler 4 adet havuç Yarım çay bardağı zeytinyağ 1 çorba kasesi yoğurt 2 diş sarımsak Tuz Üzerine 2 yemek kaşığı sıvı yağ 3 adet ayıklanmış kıyılmış ceviz 1 çay kaşığı toz biber Yoğurtlu Jülyen Havuç Salata Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Havucun her türlüsünü severim.Özellikle yoğurtlu salatası çok çok daha hoş oluyor.Ben biraz görsel olsun diye jülyen doğrayarak yaptım tavsiye ederim. Temizlenip yıkanmış havuçları jülyen doğrayalım. Tavaya zeytinyağ koyup üzerine havuçları dökelim. Sürekli karıştırarak soteleyelim. Üzerine tuz atalım.Havuçları çok öldürmeyin hafif canlı kalsın çatala dolanacak kadar yumuşak olması kâfi. Pişen havucu ocaktan alalım. Diğer tarafta tuz ezilmiş sarımsak ve yoğurdu karıştıralım.Ben sulu yoğurdu tülbentde biraz süzdürerek kullanıyorum. Havuçla yoğurdu uygunca karıştıralım. Servis tabağına alalım. Sıvıyağda ceviz kırıkları ve toz biberi hafif kavuralım ve salatanın üzerine dökelim. Salatamız servise hazır. Afiyet olsun. Yoğurtlu Jülyen Havuç Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı