Son Konu

Need For Speed Gerçek Hayatta Canlandırılırsa Nasıl Olur?

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
content_58097.jpg

Oyunlar ile gerçek yerküreden imgelerin karşılaştırılması ile ilgili pek çok örnek görmüş olabilirsiniz.  Umumide gerçek hayatta yahut bir sinemada gördüğümüz sahnenin bir oyunda tekrar canlandırılması biçiminde çalışmalara denk geliriz. Fakat bu sefer Rusya’dan bir küme oyunsever bunun aykırısını yapmaya, gerçek hayatta Need for Speed sahnesi canlandırmaya karar vermişler.

Vladislav Chekunov (Владислав Чекунов) isimli YouTube kullanıcısı tarafından paylaşılan medya, kısa ancak pek detaylı düşünülmüş bir çalışma.





Oyunda olduğu üzere bizleri araç seçim ekranı karşılıyor. Velev kilitli araçları bile görüyoruz :) Lastik, cant, renk değişimi üzere işleri de hallettikten sonra yola çıkıyor, sonra da yarışa giriyorlar. Yarış kısmı da pek hoş görünüyor.

Her ne kadar kısa bir medya çalışması olsa da oldukça ağır efor sarfedildiğini söylenmek mümkün. Ne diyelim, emeği geçenlerin ellerine sıhhat :) Bakalım bir sonraki yarışta hangi araca geçecek, ne üzere modifiyeler yapacak ve kimlerle yarışacak yarışmacımız:) Yeni medyalar için takipteyiz.
 
Üst Alt