Son Konu

Oyuncu Fulya Zenginer bebeğinin ismini açıkladı!

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
oyuncu_fulya_zenginer_anne_olacaginin_mujdesini_verdi_1635489342_6672.jpg

Kuntay Tarık Cihan ile nikah masasına oturan oyuncu Fulya Zenginer anne olacağını duyurmuştu. Çift evvelki gün bebeğin cinsiyetini öğrenmek için bir parti düzenledi. Anne olmak için gün sayan Zenginer, bebeğine 'Milan' ismini vereceğini duyurdu.



'Doktorlar' dizisinde canlandırdığı 'Hande' karakteriyle şöhreti yakalayan Fulya Zenginer (32), anne oluyor. Bebek sevinci yaşayan Zenginer, müjdeli haberi yaklaşık üç ay evvel duyurmuştu. Heyecanı gün geçtikçe artan Fulya Zenginer, evvelki gün objektif karşısına geçti. Kırmızı renkli ve kuzu desenli kombiniyle poz veren ünlü isim, barizleşen karnını da gözler önüne serdi.



Bir epey keyifli olduğu görülen Zenginer, o anları toplumsal medya hesabından yayınlayarak ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi. Oyuncu, ayrıyeten, paylaşımına, "Milan..." notunu düşerek, bebeğinin ismini de birinci kere açıklamış oldu.

BEBEĞİNE CİNSİYET PARTİSİ DÜZENLEDİ!

Eşi Kuntay Tarık Cihan ile kamera karşısına geçen Zenginer, "Kız mı, erkek mi?" yazan balonu patlattı. Ünlü çift, erkek bebek beklediklerini öğrenince büyük sevinç yaşadı. Zenginer, eşiyle en keyifli anını Instagram hesabından paylaştığı görüntü ile takipçilerinin beğenisine sundu. Çiftin paylaşımı büyük ilgi gördü.

Toplumsal medya kullanıcıları, "Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah", "Sağlıkla huzurla memnunlukla kucağınıza alin... Çok hoş bir hamilelik geçirirsin inşallah" ve "Sağlıkla gelsin bebiş" yorumlarında bulundu.



MUŞTUYU BU TÜRLÜ VERMİŞTİ!

Tabipler ve Küçük Bayanlar üzere dizilerde rol alan Fulya Zenginer, 2019 yılında Kuntay Tarık Cihan ile evlendi. Keyifli bir evliliği olan Zenginer, dün toplumsal medya hesabından bebek beklediğini duyurdu. 



Eşiyle bebeğinin ultrason fotoğraflarını pozlar veren oyuncu, 517 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşıma "Ailenin yeni üyesi bekleniyor. Uzun vakittir fotoğraflarımda tek başıma değildim ve bunu sizinle paylaşmak için kendisinin biraz daha büyümesini bekliyordum. Çok memnunum, çok heyecanlıyım, içimde kalbinin attığını öğrendiğimden beri hayat çok beklenmedik ve çok güzel" notunu ekledi.



32 yaşındaki hoş oyuncunun büyüyen karnı dikkatlerden kaçmazken paylaşıma binlerce tebrik yorumu ve beğeni yağdı.


 
Üst Alt