Son Konu

2011 Doğumgünü Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2011 Doğumgünü Mesajları dogum gunu mesajlari 2011 2011 doğum günü mesajları doğum günü mesajları sözleri en yeni 2011 yılının en güzel doğum günü mesajlarından oluşan sözlerini sizler için paylaşıyorum 1549102230 1549102230 2011dogumgunumesajlari5c556c9a4887c2011dogumgunumesajlari5c556c9a4887c 2011dogumgunumesajlari5c556c9a4887c Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim: İyi oysa doğmuşsun, iyi fakat varsın! MUTLU YILLAR Yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir başlangıç olsun, Yeni yaşın KUTLU OLSUN Yokluğun yağmura yazı yazmak dek şiddet, sensizlik ölüm dek acı,sen nefes kadar önemli, canım dek değerlisin, iyiki doğdun birtanem Biraz talih, azıcık sevgi ve dayanma, birer parça vakit, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir hayat pastasıyapabiliriz sanırım Nice yaşlara! Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi istek içermektedir Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun tekrar tekrar sürsün İyi oysa doğdun Nice mutlu yaşlara Doğumgünün kutlu olsun, mutlu ol senelerce Sana boncuktan kuş yaptım, konacak pencerene Yeni yaşın dilediğin bütün güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin MUTLU YILLAR! Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha fazla aydınlanacaktır Yeni ışığın KUTLU OLSUN Yeni bir yaşın önce sağlık, sonra dilediğin tüm mutlulukları getirsin! NiCE YILLARA seni fazla seviyorum aşkım, Bugün her gününden daha özel ve hoş geçsin doğum günün kutlu olsun, Doğum gününü Kutlar sağlık mutluk ve rahat dolu uzun ömürler dilerim, nice yıllara, iyiki Doğdun iyiki varsın Sevgi ve Sevinç Doymuş daha nice doğum günleri dilerim Farkında mısın azıcık daha yaşlandın, lakin olsun sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın sana daha nice mutlu yıllar ve ömür boyu huzurlu, stressiz ve mutlu bir hayat diliyoruz unutulduğunu sandığın anda gelen doğum günü mesajı Nice yaşlarını birlikte geçirmemiz dileğiyle Doğum günün kutlu olsun sevgilim Sen benim mutluluğum, hayatımın en güzel varlığısın Doğum günün kutlu olsun Sevgi sevilen kişiye bir armağandır Kabul edilip edilmemesi kayda değer değildir Önemli olan duyguların ifade edilmesidir Doğum Günün Kutlu Olsun  

Üst Alt