Son Konu

aşk ve sevgi sözleri-1-

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
aşk ve sevgi sözleri1 Aşkım yatağın, sevgim yorganın, Yüreğim yastığın olsun iyi uyu BİRTANEM !! Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı, Ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, İnanki bir tanem hergün yağmur yağardı Hasret kapımda nöbetler tutuyor sevgilim, Uzakta bir şehirde gözlerim onu arıyor, Bir kuş olup gitsem aaasam şu enginleri, Varsam senin yanına öpsem doyasıya koklasam Hani o gün beni anlayan sen gitmiştin ya, Seni başkalarında aradım fakat yoktu, beni senin dek anlayan, Yinede üzülme çünkü ben seni sensizde sevebiliyorum En hoş yarınlar senin olsun, Sen buna layıksın ömrün mutluklarla dolsun, Eğer gün gelirde sen beni unutursan, İnan oysa tatlım canın sağolsun Hayat yaşandığı değin vardır Gerisi ya hafızalardaki anı ya hayallerdeki ümittir Hüsranı ise birtek yerde kabul ediyorum Yaşamak varken yaşayamamış olmakta Uçsuz bucaksız gökyüzünde kanat çırpan martıların Ebedi huzuru anlatan denizin maviliğinde gördükleri Kendi yansımaları değin eşsiz hayat Gülümsedikçe ve umut ettikçe yaşamaya değerinde Önceleri hasreti hiç tatmadım, Yarimden hiç bambaşka kalmadım, Biter diye takvimlere baktım Baskı geldi ayrılık alışamadım Lahza kazanç insan gülerken ağlarmış Gözyaşları sel olup kalbine akarmış, Kahkaha bir maske derler bilirmisin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış Bundan Böyle bulutlara yazıyorum hasretimi, Yağmur yağınca anlarsın seni ne fazla özlediğimi! Bana böylece bir mektup yazki sevgilim, Açar açmaz duyayım kokunu sevda essin başak saçlarında, Sesin yüzümü rüzgarla bulsun, Bana pek bir mektup yazki sevgilim, Gelsin beni en koyu zulamda bulsun, Ve o kadar bir mektup yazki varsın ölümüm olsun Hasretin öldürdü beni ! Derhal geceler çaresiz, geceler sensiz, Bir öpüşten daha sıcak acilen yağmur damlası, Gelip konar dudaklarıma gürültüsüz Söylemişmiydim hasretin öldürdü beni hiç nedensiz Destek etmekmi istiyorsun ? O süre dinle; Yaşama sevinci getir bana bolca olsun, Çabuk tükenmeyenlerinden ihtiyacım var Bu ara hatırından çıkmak üzereyim mutluluğu, Unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, Hadi durma böylece hatıralarımı canlandır, iyi olanları Korkma sevgiden çekme ellerini, Bırak yaşasın yüreğin dizgin yakışmaz dörtnala, Bozkırlarda kısrağın , hatırla! Gülün dikeni olmasa hiç bukadar sevilirmiydi Bir sen varsın dünyamda beni anlayan, Birde hoşlanmak var içimde sıcaklığınla yanan Üzüntülerin kumsaldaki etap izleri değin hafif, Sevinçlerin okyanuslar kadar derin olsun, Canım ağlamak istiyor yazmak gerekçe, Batan güneş umudumuz doğan güneş tesellimiz olsun Sen Tanrıya dilenen dilek göklere uzanan ellerimsin, Sen gözümde süzülen ağlama tek düsüncem hasretimsin, Sen yaşadığım ömür en güzel günlerimsin, Sen her gece rüyama giren BİRİCİK SEVGİLİMSİN Bir insanın idealleri olmali ebediyet gibi, Bir insanın özlemi olmalı özlemle açan çiçekler gibi, Bir insanın birtanesi olmalı oda senin gibi Ne senden vaz geçerim, ne düşlerimden, Nede gözlerimi kaparım hayalinle yaşarken, İnan hayatı seni bana verdiği için, Seni ise hayatıma manâ verdiğin için seviyorum!! Elimde denizde buldugum bir midye var, Denizden öyle uzak ki tıpkı seninle benim gibi Ama arada tek fark var o denize sen bana aitsin Biliyordum, seni seviyorum derken yeni bir alfabe keşfettigimi, Kimsenin okuma yazma bilmedigi bir kentte Ne vakit tutsam ellerini, Gözlerimin önünden mevsimler geçer Ne vakit gözlerin gözlerime değse Samanyolundan bir yıldız düşer  

Üst Alt